Egy tökéletes zsírégető ital

Már  4 nap alatt látható eredményt érhetünk el ezzel a répás itallal !!!

 zsirégetés

Könnyedén megszabadulhatunk a has és dérék köré lerakodott makacs zsírrétegtől. Nem kell hozzá más, mint az, hogy néhány napon keresztül ezt az egyszerűen elkészíthető zsírégető italt fogyasszuk. Osszuk el 6 adagra és kortyolgassuk el egész nap. A felhalmozódott zsírra hat, ösztönzi az anyagcserét, és ez által csökkenti az elraktározott zsírt. Az ital ereje azonnal hatni kezd és az első eredmények már másnap láthatók. Fogyaszthatjuk hidegen és melegen is.

Folyadékként igyunk mellé zöld teát, ami szintén kitűnően segíti a régóta lerakódott zsírréteg lebontását.

Első napi adag hozzávalói:

  • 2 liter víz
  • 2 sárgarépa
  • 200 g konzerv kukorica
  • 2 hagyma
  • 200 g champignon gomba

Tisztítsuk meg a zöldségeket és aprítsuk fel őket. Tegyük a hozzávalókat a turmixgépbe és pépesítsük addig, amíg krémes állagú nem lesz. A vizet melegítsük fel 70 fokra és alaposan keverjük össze a krémmel. Első napon ezt az italt kell fogyasztani 6 részre elosztva.

Második napi adag hozzávalói:

  • 2 liter víz
  • 2 sárgarépa
  • 200 g barna rizs (előző este meg lehet főzni)
  • 2 hagyma
  • 2 paradicsom

Tisztítsuk meg a zöldségeket és aprítsuk fel őket. Keverjük össze előre megfőzött rizzsel és turmixoljuk össze krémessé a hozzávalókat. A vizet melegítsük fel 70 fokra és a péppel keverjük össze csomómentesre. A második napon ezt az italt kell fogyasztani.

Harmadik napi adag hozzávalói:

  • 2 liter víz
  • 2 sárgarépa
  • 200 g barna rizs (előző este meg lehet főzni)
  • 2 hagyma
  • 2 nyers tojás

Tisztítsuk meg a zöldségeket és aprítsuk fel őket. Keverjük össze előre megfőzött rizzsel és adjuk hozzá a 2 nyers tojást. Mixeljük össze krémessé a hozzávalókat. A 2 liter vizet melegítsük fel 70 fokra és amint fodrozódni kezd, adjuk hozzá a krémet. Keverjük el szép simára és kész a harmadik nap zsírégető itala is.

Negyedik napi adag hozzávalói:

  • 2 liter víz
  • 2 sárgarépa
  • 2 csirke mell (előző este főzzük meg)
  • 2 hagyma
  • 200 g csiperkegomba

Előző este pároljuk meg a csirke mellet. Tisztítsuk meg a zöldségeket és aprítsuk fel őket. Mixeljük össze a zöldségeket a csirke hússal úgy, hogy krémes állagú pépet kapjunk. A 2 liter vizet melegítsük fel 70 fokra és amint fodrozódni kezd, adjuk hozzá a krémet. Keverjük el szép simára és kész az utolsó nap zsírégető itala.

 Kipróbáltam és tényleg működik. Nagyon szeretem az édességet, de a kúra alatt nem jelentett  nehézséget lemondani róla.  Elkészíteni könnyű volt.  
  • Share on Tumblr
Facebooktwitterredditpinterestby feather
Facebooktwitterby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .