RÁK

 

Javasolt ásványok:  krizopráz, aventurin, rubin, karneol, szelenit, smaragd, ónix, krizolit, opál, borostyán, berill, tűzachát, kálcit.

Azok, akik a Rák jegyében látták meg a napvilágot, nagyon érzékenyek és érzelmesek. Gyakori hangulatváltás, fogékonyság és fantáziájuk szárnyalása jellemzi őket. Könnyen sebezhetők és sértődékenyek. A Rák nagyon érzékeny és önvédő egyéniség. Időnként szívesen bújik vissza képzeletbeli csigaházába, védelemként a világ támadásai ellen.  Gyanakvó és nagyon óvatos minden cselekedetében, legyen az üzleti, vagy magán eredetű. Nagyon kedves, szeretetre méltó, de fél attól, hogy megbánják, ezért megközelíthetetlennek tűnhet. Nehezen lehet bizalmába férkőzni. Roppant igényes, mindig több akar lenni másoknál, sokszor a saját erejéből, néha mások segítségével.

Alkalmazkodó képessége nagy, szerénynek látszik, tud alkalmazkodni, ha akar, de ha bizalmába tudunk férkőzni és közelebbről is engedi magát megismerni, láthatjuk, hogy mindenen keresztül tudja vinni akaratát.

A halványzöld krizopráz lelki melegséget, kedvességet biztosít a Rákoknak, megerősíti és ahhoz a meggyőződéshez juttatja őket, hogy képesek lesznek megtalálni embertársaik között a ”menedéket”. Az aventurin biztosítja számukra a mozgékonyságot és a találékonyságot, és azt a képességet, hogy alkalmazkodhassanak az életükben bekövetkező változásokhoz. A rubin és a karneol többlet energiával látja el a Rákokat. Az asztrológusok szerint a holdkő segít elviselni a rájuk váró nehézségeket.

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat

Fontos:  A saját kristályaink kiválasztásánál  a fent leírtak javaslatait nem szabad vakon követni. Amikor az ásványokat, ékszereket kezedbe veszed és bizsergést, legyőzhetetlen vágyat érzel,  kérlek, ne állj ellent. Vedd meg, mert az a Te ásványod.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .