VÍZÖNTŐ

 

Javasolt ásványok:  Ametiszt, sólyomszem, gránát, türkiz, cirkon, akvamarin, borostyán,ek, krizopráz, fluorit, labradorit, magnetit, holdkő, boji kövek.

A Vízöntőket az eredeti gondolkodás, az új, az ismeretlen iránti vonzalom jellemzi. Érzelmi életükben gyakran következnek be nem várt fordulatok: hol a fellegben járnak, és légvárakat építenek, hol pedig tökéletes semmittevésbe zuhannak, és várják a következő ihlet bekövetkezését. Finom, szeretetreméltó egyéniség. Erős esztétikai és művészi érzékkel van megáldva. Segítőkész, nyílt, jólelkű, becsületes, részvétteljes.  Emberismerete ösztönösen jó. Minden típus közül a legemberségesebb. Nem képes olyan emberek között élni, akik nála emberileg alacsonyabb szinten állnak. Korlátok nélkül tudja magát átadni egy eszmének. Egyébként nagyon szabadságszerető emberek.

A Vízöntőket a türkiz segíti át a nehéz pillanatokon, hogy ne keseredjenek el túlzottan, és ne uralkodjon el rajtuk a kétségbe esés. A sólyomszem megvédi őket a rosszhiszeműektől. Az ametiszt növeli intuíciós képességüket, és elősegíti a jövőbe látásukat. A cirkon az eszüket élesíti.

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat

Fontos:  A saját kristályaink kiválasztásánál  a fent leírtak javaslatait nem szabad vakon követni. Amikor az ásványokat, ékszereket kezedbe veszed és bizsergést, legyőzhetetlen vágyat érzel,  kérlek, ne állj ellent. Vedd meg, mert az a Te ásványod.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .