NYILAS

 

Javasolt ásványok:  ametiszt, cirkon, türkiz, rubin, krizolit, topáz, azurit, kék csipkeachát, kalcedon, füstkvarc, szodalit, csaorit, hópehely obszidián, rózsaszín turmalin.

A nyilasok éles eszűek, vidám természetűek és nagyon szorgalmasak. Kedvelik az eredetiségeket és kissé különcködők, ami által képesek környezetükből kiválni. Az e jegy szülötteit gyakran ragadja magával a szenvedély, perzselik meg különböző kalandok. A Nyilas könnyen ingerelhető, de a jó szavak gyorsan megnyugtatják. Ha megsértik, vagy csalódás éri, azt szinte sohasem felejti el.  Igen erős akarata van, szenvedélyes, bizonytalan, és nem kitartó.

A krizolit erősíti szellemiségüket, és elősegíti jövőbe látásukat. Az ametiszt biztosítja üzleti és sportsikereiket, megelőzi idegi ziláltságukat. A gazdagságot a cirkon és a türkiz hozza el nekik. A rubin pedig nagy teljesítményekre sarkalja a Nyilasokat, és elűzi búskomorságukat.

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat

Fontos:  A saját kristályaink kiválasztásánál  a fent leírtak javaslatait nem szabad vakon követni. Amikor az ásványokat, ékszereket kezedbe veszed és bizsergést, legyőzhetetlen vágyat érzel,  kérlek, ne állj ellent. Vedd meg, mert az a Te ásványod.

 

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .