2024-es év támogató ásványai

A 2024-es év a Vízöntő korszakának kezdetét jelenti a változás, a megújulás és a fejlődés éve lesz. Sokan érezhetik úgy, hogy szükségük van egy kis segítségre, hogy megbirkózzanak a kihívásokkal és kihasználják a lehetőségeket. Ebben nagy szerepet játszhatnak a támogató ásványok, amelyek képesek harmonizálni, erősíteni és gyógyítani az energiarendszerünket. Íme, néhány ásvány, amely különösen hasznos lehet a 2024-es évben:

Turmalin: Ez az ásvány védelmet nyújt a negatív energiáktól, a stressztől és az elektroszmogtól. Segít megőrizni a belső békét és a nyugalmat, valamint elősegíti az önbizalmat és az önkifejezést. A turmalin több színben is előfordulhat, például fekete, rózsaszín, zöld vagy víztiszta. Minden szín más-más tulajdonsággal rendelkezik, de általánosságban elmondható, hogy a turmalin egy nagyon sokoldalú és hasznos ásvány.

Citrin: Ez az ásvány a napfény energiáját hordozza magában, így segít felvidítani, optimistává tenni és lelkesíteni. A citrin vonzza a bőséget, a gazdagságot és a sikert, valamint növeli a kreativitást és az ötletességet. A citrin tisztítja és aktiválja a napfonat csakrát, amely felelős az akaratért, az erőért és a cselekvésért. A citrin egy ragyogó ásvány, amely segít megvalósítani az álmainkat.

Ametiszt: Ez az ásvány a spiritualitás, a megérzés és az intuíció ásványa. Segít kapcsolatot teremteni a magasabb tudatosság szintjeivel, valamint nyitottá teszi a harmadik szemet és a koronacsakrát. Az ametiszt nyugtatja az elmét, segít meditálni és aludni, valamint oldja a félelmeket és a szorongásokat. Az ametiszt egy gyönyörű lila színű ásvány, amely segít felfedezni a belső bölcsességünket.

Rózsakvarc: Ez az ásvány a szeretet, a szépség és a harmónia ásványa. Segít megnyitni a szívcsakrát, hogy befogadjuk és kifejezzük az önmagunk iránti és mások iránti szeretetet. A rózsakvarc gyengéden gyógyítja a sebzett szívet, segít megbocsátani és elengedni a múltat. A rózsakvarc egy lágy rózsaszínű ásvány, amely segít megtalálni az igazi boldogságot.

Ez csak néhány példa arra, hogy milyen támogató ásványokat használhatunk a 2024-es évben. Természetesen még sok más ásvány is létezik, amelyek mind-mind más-más módon segíthetnek nekünk. A lényeg az, hogy válasszuk ki azt az ásványt vagy ásványokat, amelyek leginkább rezonálnak velünk, és viseljük őket magunknál vagy helyezzük el őket otthonunkban vagy munkahelyünkön. Így élvezhetjük az ásványok gyógyító hatását, és harmonikusabbá, boldogabbá és sikeresebbé tehetjük az életünket.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .