Kristályrács és tértisztítás a ház körül

 sejtelem

Ha túl nyitottak vagyunk, nagyon könnyű más emberektől, vagy helyszínekről negatív energiát felvenni. Megnyílnak a csakráink, a testünk finom energiaközpontjai és ha nem figyelünk arra, hogy később bezárjuk őket, akkor nyitottak maradunk, bárki és bármi számára. A nyitottságunk érzékenyebbé is tesz bennünket, és fogékonyabbak leszünk a „negatív energiákra”. Nem feltétlenül kell spirituális beállítottságúnak lennünk ahhoz, hogy érezzük, hogy vannak olyan helyek ahol jól érezzük magunkat és vannak olyanok, ahol megmagyarázhatatlanul szorongóvá válunk. Láthatatlan energiák vesznek körül bennünket és érzéseinket, ezek befolyásolják. A legkönnyebben bevásárlóközpontokban, temetőkben, közlekedési eszközökön gyűjthetjük be a negatív energiákat, de azzal sem árt tisztába lennünk, hogy a negatív rezgések akár évszázadokig megmaradhatnak egy adott területen, térben.

Figyeljük meg magunkat és környezetünket.

  • Ha fáradtnak, idegesnek, rosszkedvűnek érezzük magunkat, vagy megmagyarázhatatlanul levertnek
  • ha olyan lényeket érzékelünk magunk körül, akiket nem látunk, akik rosszat akarnak nekünk
  • ha az életünk nem halad előre, nem sikerül, amit szeretnénk, apró balesetek történnek velünk, keresztülhúzzák a számításainkat
  • ha úgy érezzük, hogy nem mi irányítjuk az életünket, nincs valódi kapcsolatunk a testünkkel, használják az energiánkat.
  • ha sok a veszekedés a családunkban
  • ha naponta csupa negatív emlékek jutnak eszünkbe
  • Amikor egyszerűen, nem érezzük jól magunkat a lakásunkban és ezt nem tudjuk megmagyarázni

akkor bizony tennünk kell magunkért!!!

Mit is tehetünk?

Vannak technikák, amik segíthetnek, csak hinnünk kell benne. (egyébként, ha nem hisszük is segítenek).

Kérjünk, vagy végezzünk tértisztítást: Ami annyit jelent, hogy a negatív diszharmonikus sötét energiákat pozitív harmonikus rezgésekké alakítjuk át.

Hívjuk segítségül a kristályok erejét.

kristalyok2

Hozzunk létre védelmet nyújtó kristályrácsot a házunk körül. Ahhoz, hogy biztonságos és nyugodt teret teremtsünk és otthonunk nyugalmát ne zavarják meg a kívülről jövő hatások, belülre, a ház négy sarkába tegyünk fekete turmalint. A turmalin égi védelmet nyújt. Ami nem muszáj, hogy megtörténjen veled, attól véd meg. Mivel a leggyakrabban a tudattalan gondolatok, melyekről nincs is tudomásunk, okozzák a legtöbb olyan problémákat, mely a fizikai síkon érvényesülnek, tökéletes társ a fekete (sörl) turmalin a mindennapokban, mert pozitív biztonságos sugallatokat ébreszt. A turmalin üzenete: „Minden rendben.” „Jól vagy!” „Vigyázunk rád”. A fekete turamlin segít a magas energiák lehozásában, a pontosság megfelelő földeltség általi elérésében. A turmalin kiváló egyensúlyba hozza a spiritualitást és a fizikai megélést egyszerre, az itt és most örök jelen idejében.

Tegyünk egy szelenitet a ház középpontjába angyali útmutatásért, védelemért és ezzel nyugodt, biztonságos, békés légkört teremthetünk. amelyet nem zavarhatnak meg a kívülről jövő hatások. Ez egy nagyon finom rezgésekkel, Az áttetsző szelenit nagyon finom rezgésekkel rendelkező kő, és tiszta tudatot biztosít, megnyitja a magasabb rendű koronacsakrát, elérhetővé teszi az angyali tudatot és a magasabb rendű útmutatást.

A szardanix is erős védelmező kő. Tehetünk a ház, vagy a szoba mindegyik sarkába és ahol mód van rá, ott egy nagyobb méretűt a bejárati ajtón kívülre is, így mindenféle bűncselekményektől megvédi otthonunkat.

Legjobb, ha beprogramozott köveket szerzünk be, amelyek akár 70-80 évig is megtartják védelmező erejüket. A kristályprogramozással ásványaink jótékony rezgéseit sokszorosára erősíthetjük. A legerősebb programozható védelmező kövek a hegyikristály, ametiszt, rózsakvarc és a vörös jáspis.

Spirituális védelem

Akik hisznek segítő erőkben, angyalokban, szellemvilágban, magasabb dimenziókban, könnyebben birkóznak meg a hétköznapok nehézségeivel, mert hiszik azt is, hogy soha nincsenek egyedül és mindig számíthatnak segítségre.

Többféle egyszerű módszer és védelmi technika létezik, amelyet alkalmazhatunk önmagunkon, szeretteinken, vagy akár csak értékeink megvédésére. Ahhoz, hogy ezek működjenek számunkra, hinnünk kell abban, hogy ha kérünk, akkor megadatik, legyen szó bármiről. Próbáljuk ki a következő egyszerű technikát és érezzük, mennyivel könnyebbé és örömtelibbé válik így az életünk.

Fontos lenne, hogy reggelente, mielőtt kilépünk az otthonunk ajtaján a külvilágba, gondolatban bevonjuk magunkat egyfajta védőburokkal. Ha ezt megtesszük a negatív energiák és negatív emberek minél kevésbé tudnak hatni ránk. Segítség lehet az is, ha kinyilvánítjuk magunkban: “Csak pozitív energiákra vagyok nyitott.”Ezt a nap folyamán többször is megtehetjük, különösen akkor, ha kellemetlen helyzetekben, vagy negatív emberek közelébe kerülünk.

A lakásunkat is megvédhetjük, úgy, hogy azt gondoljuk, egy nagy, ragyogó fehér fénybuborék veszi körül, amely megvédi minden ártó szándékkal szemben. Ezt megtehetjük esténként, elalvás előtt is, és akkor is, amikor elutazunk otthonról és magára hagyjuk lakásunkat.

Ha olyan helyre kell mennünk, ahol tudjuk, sok negatív energia zúdul felénk, belépéskor kérjünk az Égiektől hármas védőpajzsot! (Ezt kérhetjük másokra, vagy értékeinkre is.) Képzeljük el azt, hogy ez az energiapajzs felfog mindent és a negatív energiák egyszerűen leperegnek rólunk.

Forrás: http://www.angyalfeny.hu/vedelemt.htm

www.szellemszive.hu

www.benso-iranytu.hu

 

 

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .