Kristályok kapcsolata az Angyalokkal

 angyalok

A kristályokat évezredek óta használják, gyógyításra, amulettként, talizmánként, mágikus védelmezőként és a szellemvilág üzeneteinek fogadásához. Mágikus erejüket egyediségüknek köszönhetik. A gyönyörű kristályok a Föld mélyén születnek. Azokat a kristályokat sorolhatjuk ide, melyek képesek megnövelni az angyali energiákat. A kristályok felerősítik azokat a kommunikációs jeleket és a gyógyító energiákat, amit az angyalok küldenek nekünk. Sok kristály olyan minőségeket hordoz, ami különösen összehangolódik az angyali világokkal.

 

 

aura kvarc

Opál (angyal) aura kvarc kristály: Az angyal aura egy tiszta, átlátszó természetes kvarc, világos színekben csillogóan színjátszó szivárvány  hatású. Elmélyíti a spirituális ráhangolódást és kommunikációt.  Ez a kristály elsősorban az őrangyallal dolgozik. Képes energiát irányítani egyik embertől a másikra.  Angyali álmokat hoz, ha a párna alá helyezzük. Viselhetjük nyakláncként, vagy illeszthetjük a harmadik szem területére, mely a két szemünk között helyezkedik el. Olyan érzést kelt, mintha kirázna a hideg, vagy a légnyomás megváltozna körülöttünk. Ez azt jelenti, hogy a kristály, prizmaként küldi felénk az angyali energiákat.

rózsakvarc

 

 

Rózsakvarc: Csodálatos kristály a szív és a szívcsakra, a szeretetközpont megnyitására. A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Minél inkább megnyílik a szívcsakránk, annál inkább nyitottak leszünk arra, amit az angyalok küldenek hozzánk.

 

 

Sugilite: A szeretett egyik legjelentősebb köve. Ezt a gyönyörű lila színű követ gyakran „szeretet kristálynak” nevezik, mert magas szintű szeretet érzését sugározza. A spirituális szeretetet és bölcsességet jelképezi. A sugilite nagyszerűen segít a torok csakra megnyitásában, megkönnyíti a szeretetteljes kommunikációt.

SAM_2938

Ametiszt: Az ametiszt nagyon magas rezgéssel rendelkezik és rendkívül hatékony védelmező kő. Az egyik legspirituálisabb kő. Magasabb szinten ez a gyönyörű lila kristály utat nyit egy másik valóságba. Vannak, akik azt tapasztalják, hogy a kávához hasonló energiaerőket ad nekik. Nagyon hatékony a koronacsakra megnyitásában, ami a tiszta felismerések, és tiszta tudás energiabázisa. Működésbe hozza a megérzést, és hangsúlyozza a médiumi képességeket. Segít abban, hogy tisztábban vegyük át az információt az Univerzumtól.

holdkő

 

Holdkő:  Gyönyörű, opálos kő, amely segít spirituális frekvenciánk emelésében. Erősen kötődik a holdhoz és a megérzéshez. Tudatossá teszi a tudatalattit, erősíti a megérzést. Segít megérteni az álmok üzenetét, különösen telihold idején. Segíti az összekapcsolódást az angyali világok magas energiaszintjével. Szinte olyan, mint az Angyalok áttetsző szépsége.

 

 

SAM_2935

Lápis: Ez a nagyon szép  sötétkék kő egyaránt teremt harmóniát  a fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten. A lápis lazuli megnyitja a harmadik szemet, és egyensúlyba hozza a torokcsakrát.  Védelmet nyújtó kő, az őrzőlényekkel áll kapcsolatban. Nagyon hasznos a tisztánlátás felébresztésében, segít a nem-fizikai világ és a magasabb dimenziók észlelésében. Magas intenzitású, magában hordozza az igazság, bölcsesség, türelem, felfedezés és elmélkedés energiáit.

danburit

 

Danburit:  Kifejezetten spirituális kő, nagyon tiszta a rezgése, és a szív energiájára hat. Ragyogását a kozmikus fénytől kapja. Elősegíti az álmok megértését. Serkenti a harmadikszemet és a koronacsakrát. Magas rezgésszáma gyorsan és örömteli módon ráhangolja érzékeinket az angyali birodalomra.

 

 

akvamarin

 

Akvamarin: A bátorság köve.  Az ősi időkben azt tartották, hogy szembeszáll a sötétség erőivel. Az akvamarin élesebbé teszi a megérzést. Csodálatos kő a meditációhoz. Elősegíti az angyalokkal való kommunikációt. Javítja a pszichés képességeket és más dimenziókkal való kapcsolatot. Élesíti az intellektust és oldja az energiablokkokat.

 

 

 

orig_citrinbeads

Citrin: A nap erejét hordozza magában. Meleget és energiát ad. Aktivizálja a koronacsakrát, és utat enged a megérzéseknek. Tudatára ébreszt a magasabb rendű tudatnak. Örömöt és vidámságot hoz az életünkbe. Feltölt önbizalommal, lelkesedéssel és önbecsüléssel és távol tartja az ártó energiákat.. Vonza a gazdagságot és a gyarapodást, a sikert és mindent, ami jó. Feltölti a napfonat- és köldökcsakrát és a mentális testet.

 

 

 

labradorit

 

Labradorit: Ez a gyönyörű színjátszó kő nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot és az univerzum energiáival teremt kapcsolatot. Kiváló intuíciónk erősítésére, és arra, hogy minden helyzetre egy angyal szemével nézzünk. Ez a kő erősíti a megérzést. A tudatalattiból üzeneteket hoz a felszínre és segít a megértésükben. Erősíti a hitet önmagunkban és a bizalmat az Univerzumban. Segítségével felülemelkedhetünk alacsonyabb énünkön, és mindent egy magasabb nézőpontból leszünk képesek látni.

 

 

SAM_2936

 

Iolit: A látomások és próféciák köve. Aktiválja a harmadik szemet, de csak ha az öt alsó csakra tökéletesen működik. Bevezet a misztériumokba és titkokba, Raziel arkangyal fennhatósága alá tartozik. Az aurával kapcsolatban az iolit olyan elektromos töltéseket bocsát ki, amelyek újra energiával látják el az aurát.

 

 

SAM_2937

 

Angelit: nagyon magas a rezgése, és ha ráhangolódunk az égkék színű angelit rezgéseire, megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal, és más szellemi segítőkkel. Erősíti a médiumi képességeket és a telepatikus kapcsolattartást. Az angelit belső békét, nyugalmat hoz életünkbe. Az angelit követ marokkőként vagy ékszerként viselhetjük leghatékonyabban.

 

szerafinit

Szerafinit: A szerafinit mély bársonyos zöld színű kő, mágikusan ezüstösen csillogó csipkézett, ami  kecses angyal szárnyakra emlékeztet.  A szerafinit a szívcsakrára hat, finomítja kapcsolatunkat az univerzum angyali erőivel. A harmadik szemre téve a spirituális megvilágosodás köve és kitűnően alkalmas az öngyógyitó folyamatok beindítására is. Segít küszködés nélkül sikert elérni azáltal, hogy harmonizálja a szív  és  a lélek valódi vágyait. Támogatja a szeretetet és barátságot. Helyezzük a szívcsakrára, vagy viseljük hosszabb ideig medálként a legjobb eredmény érdekében.

celesztin

 

Celesztit (cölesztin): Kitűnő gyógyító kő, mert magas a rezgése. Erősen támogatja a spirituális gyógyulást és fejlődést.  Fejleszti a szív tisztaságát, vonzza a jó szerencsét. Gyógyítja az aurát, és feltárja az igazságot.  A celesztit nagyon erős kő, amely mélyen, gyorsan egyensúlyba hozza a szervezetünket.  Vezető erején keresztül a celesztit összeköti bennünk a lelket, testet és a szellemet. Segíti a megbocsátást és az egyetlen ismert kő, amely segít a múlt feldolgozásában és elengedésében, elfogadásában. A celesztit rezgését főleg a torok- és a harmadik szem csakrában érzékeljük legerősebben.

 

 

Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA amit a kristályokról tudni érdemes

www.kristálytanc.hu

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .