OROSZLÁN

 

Javasolt ásványok:  ónix, szardonix, krizolit, rubin, topáz, nefrit, borostyán, karneol, citrin, topáz, arany, berill, smaragd, gránát, hegyikristály, jáspis, aventurin.

Akik e jegyben születtek, mind arra törekszenek, hogy melegséggel árasszák el környezetüket. Nagy igényük van arra, hogy érezzék azt, hogy becsülik és szeretik őket. Életeleműk, hogy elismerjék érdemeiket és tiszteljék őket. Kiváló vezetők, tökéletes és megnyerő a fellépésük. Minden cselekedeteiben a hatalom érzése nyilatkozik meg. Arra törekszik, hogy mindig a társaság és események középpontjában legyen. Elégedetlenné válik, ha ezt nem éri el. Az Oroszlán ember hirtelen haragú, de könnyen megbocsát, és felejt. Nem rágódik a múlton, csak a jelenben él. E jegy szülötteinél kényszerrel és erőszakkal semmit sem lehet elérni, szeretettel viszont mindent. Szeretetre éhes, gyermekies kedves vonásai is vannak. Mindig öntudatosnak, önérzetesnek mutatja magát. Ám bizonyos mértékig tartózkodó.

A sárga narancsos-vörös kövek – az ónix és a szardonix– dús színeikkel, változatos árnyalataikkal imponálnak igazán az élénk fantáziájú, művészi érzékkel megáldott Oroszlánoknak. A krizolit megerősíti szellemi erőiket, és hozzásegíti őket ahhoz, hogy a jövőbe lássanak. Valamikor a topázt úgy nevezték, hogy az „udvaroncok köve” Most úgy tartják, hogy kedvez az oroszlánoknak, akik igyekeznek az uralkodók, kormányok jóindulatát megnyerni. A topáz biztosítja az e jegyben születetteknek a gazdagságot, a rubin pedig megerősíti akaratukat és céltudatosságukat, valamint elősegíti, hogy nagyra törő terveiket sikerüljön megvalósítaniuk.

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat

Fontos:  A saját kristályaink kiválasztásánál  a fent leírtak javaslatait nem szabad vakon követni. Amikor az ásványokat, ékszereket kezedbe veszed és bizsergést, legyőzhetetlen vágyat érzel,  kérlek ne állj ellent. Vedd meg, mert az a Te ásványod.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .