SZŰZ

 

Javasolt ásványok:  citrin, achát, karneol, zafir, nefrit, borostyán, opál, szodalit, amazonit, holdkő, magnetit, mohaachát, gránát, jáspis, ónix, lazurit, smaragd

A Szüzeknek éles az eszük és kitűnő a logikájuk, felfogóképességük gyors. Általában analitikus agyuk van, ebből következően gyakorlatiasak, céltudatosak, nagy munkabírásúak. Munkakedvelők, kitartók és türelmesek. Nyugodtak éles eszűek, kritikus szelleműek. Különlegesen jó megfigyelőképességük van. Akik ebben a jegyben születettek, erősen intellektuális beállítottságú emberek. A Szüzek szeretetre vágyó, hűséges, inkább érzelgős, mint romantikus alkatok.

A Szüzek főbb állatövi ásványai a citrin, az achát és a karneol. Ezek gyengéd sárga színvilága örömmel tölti el a szemet, jókedvre derítenek, melegséget és energiát sugároznak – amire s Szüzeknek nagy szűkségük van. A nefrit életerővel tölti fel őket, és vigyáz egészségükre. Sőt a szerencsejátékokban még sikert is biztosít számukra. A zafír pedig abban segíti az e jegyben születetteket, hogy megtalálják környezetükkel a békét.

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat

Fontos:  A saját kristályaink kiválasztásánál  a fent leírtak javaslatait nem szabad vakon követni. Amikor az ásványokat, ékszereket kezedbe veszed és bizsergést, legyőzhetetlen vágyat érzel,  kérlek, ne állj ellent. Vedd meg, mert az a Te ásványod.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .