SKORPIÓ

 

Javasolt ásványok:  Karneol, korall, vörösgránát, topáz, malahit, akvamarin, csaorit, holdkő, obszidián, füstkvarc, smaragd, gránát, zöld turmalin.

A skorpió szülőttek kitartóak, általában bátrak és igen kifinomult az ízlésük. Határozott a jellemük, akaratosak, erősek, rendkívül kíváncsi természetűek, szenvedélyesek, és féltékenyek, az érzéki gyönyöröket fáradhatatlanul kutatják. Ellenfeleikkel szemben kérlelhetetlenek és célkitűzéseik elérése érdekében képesek mindent tönkre tenni, ami csak útjukba kerül. Vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon gyűlölnek. Erősen önző természet jellemzi őket. Képzeletviláguk igen kifejlett, fogékonyak a művészetekre.

A vérvörös gránát a Skorpiók kedvenc ásványa. A belőle készített tárgyak régóta a harcok talizmánjai voltak, megvédték őket sebesüléstől, és elállították a vérzésüket. Az e jegyben születettek szívében e kő barátságos érzéseket ébreszt, elűzi a gyászos gondolatokat, melankóliát. A korall felvértezi őket a kísértések, a gyengeség ellen. Csatázó szellemüket a vörös karneol és a szárder tölti fel energiával. A topáz segítségével pedig magas társadalmi rangra képesek emelkedni.

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat

Fontos:  A saját kristályaink kiválasztásánál  a fent leírtak javaslatait nem szabad vakon követni. Amikor az ásványokat, ékszereket kezedbe veszed és bizsergést, legyőzhetetlen vágyat érzel,  kérlek, ne állj ellent. Vedd meg, mert az a Te ásványod.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .