Kristályok kiválasztása

posted in: Kristályok | 0

Érdekelnek a kristályok? És most egy kicsit tanácstalan vagy a választásukban?

SAM_2630

Akkor e néhány gondolatban elmondom Neked, hogyan is kezdj hozzá a kövek tudományához és gyűjtéséhez. Tudod, mint ahogy amikor macskával kezdesz élni, azt hiszed, na most lett egy macskád……hát nem…..a macskának lett egy embere 🙂  Nos, a kövek is ilyenek….ki fognak választani téged úton s útfélen………..

Szánj időt a neked tetsző kövek gyűjtésére és megismerésére.

A kristályok kiválasztásánál érzéseidre, testedre kell hagyatkoznod. Figyelj a szívedre, gyomrodra, fejedre, mert a számodra megfelelő kristály valamilyen érzést kelthet benned.
Ne várj nagy érzéséket ez lehet, hogy egy bizsergés lesz, vagy olyan érzés, mintha zenét hallanál, vagy egyszerűen csak odavonzza a tekintetedet a számodra megfelelő kőre.
Görcsösen ne próbálj valamit érezni, inkább lazítsd el magad és hagyd a gondolataidat szárnyalni. Fogd a kezedbe a kristályt és csak figyelj a benyomásaidra.
Általában én úgy választok követ, hogy előtte már olvastam róla és pontosan tudom milyen kristályt szeretnék, de voltam már úgy, hogy odamentem a pulthoz és egy kő szinte magához vonzotta a kezem. Felemeltem és amíg nézegettem a kínálatot azt a követ nem tudtam letenni. Forróságot éreztem mindvégig a tenyeremben. Nem ismertem a nevét és hogy milyen tulajdonságai vannak, de éreztem, ez az én kövem. Alig vártam, hogy otthon elolvassam a Kristály- bibliában a rá vonatkozó jellemzőket és meglepődtem, mert akkor éppen tényleg erre a kőre volt szükségem. /pl. egyfajta vírusfertőzés miatt/

Kiválasztásukhoz szükséges készséget gyakorolni kell, de ne feledd, igazán nagyot nem tévedhetsz. Minden kristály alkalmas lehet, de vannak, amelyek különösen jó választásnak bizonyulnak.

A könyvekben sok-sok tanácsot és utasítást találhatsz, de soha semmi nem helyettesítheti a saját megérzéseidet. Ha úgy érzed, hogy egy kristály hatással van rád, akkor ez a megérzés nagy valószínűséggel valóban helyes. Hagyd, hogy elsősorban a megérzéseid vezessenek, és soha ne gondold, hogy tévedsz, csak mert a könyvekben mást olvastál.

Sok sikert az első köveid beszerzéséhez.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .