IKREK

posted in: ezotéria, Kristályok | 0

csillagjegyek

Érdemes megismerni az ember és az univerzum egymásra hatásának törvényszerűségeit, mert segítenek megismerni önmagunkat. Ha tisztában vagyunk saját erősségeinkkel, gyengeségeinkkel nagyobb eséllyel számíthatunk életünkben a sikerekre, mert képesek vagyunk megérteni lehetőségeinket. Nincs kizárva, hogy ezt elő segítheti egy jól kiválasztott kristályból készült amulett vagy talizmán. Az állatöv mind a tizenkét jegyéhez hagyományosan kapcsolódnak kristályok. Azt hogy melyik csillagjegyhez melyik kristály kötődik, egyrészt a születés hónapja határozza meg, másrészt pedig az, hogy az adott jegy mely bolygókkal áll kapcsolatban.

ikrek

IKREK  ( május 21. – június 20.)

Javasolt ásványok:  citri, achát, akvamarin, krizopráz, tigrisszem, smaragd, ametiszt, igazgyöngy, topáz, kálcit, zöld turmalin, szerpentin

Akik e jegyben születtek, sokféle érdeklődésűek, okosak, barátságosak, könnyen kijönnek embertársaikkal, gyorsan alkalmazkodnak új körülményeikhez. Az Ikrek azonban képesek  komolytalanul is viselkedni, felszínesek és könnyelműek is lehetnek Ötletekben gazdagok,tevékenyek, kezdeményezőek. Nagyon jó ízlésük van, amit kamatoztatni tudnak elsősorban olyan területeken, ahol valamit szebbé lehet tenni. Társaság kedvelők és nagyon szeretik a gyermekeket. Az Ikrek szülötteivel előfordulhat, hogy életük során többféle hivatással is megpróbálkoznak.

A tigrisszem és a citrin a legfontosabb ékköveik. Ezek segítségével töltődhetnek fel életerővel. A citrin  segítségükre van hangulatingadozásuk kiegyensúlyozásában, önbizalmuk növelésében. Az akvamarin biztosítja az Ikrek számára a szerelmet, a krizopráz pedig megvédi őket az utazás veszélyeitől. Nehéz helyzetbe az acháttól várhatják, hogy szellemük megőrizze frissességét. Távol tartja őket depressziótól és letargiától. A tigrisszem az öröm és szerencsekő boldogságérzetet erősíti. Segíti az Ikrek életében a harmónia megteremtését.

A felsorolt ásványokat  a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat.

Fontos:  A saját kristályaink kiválasztásánál  a fent leírtak javaslatait nem szabad vakon követni. Amikor az ásványokat, ékszereket kezedbe veszed és bizsergést, legyőzhetetlen vágyat érzel,  kérlek ne állj ellent. Vedd meg, mert ez a Te ásványod.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .