Kristályok történetéhez….

posted in: Kristályok | 0

KristályokTudtad, hogy a  kristályok évmilliókon keresztül formálódtak a Föld mélyén és így az idők bölcsességet hordozzák magukban.

A kristályok energiát bocsátanak ki és nyelnek is el. Molekuláris szinten hatalmas energiabombák. Ezen energia által vannak a kristályoknak egyedi tulajdonságai.

Az ásványok többsége természetes formájukban is nagyon tetszetősek, de a megmunkált és csiszolt kövek különösen dekoratívak.

A kristályok  viselete már a kőkorban kezdődött  a férfiak és a nők is viseltek a kristálytalizmánokat és ékszereket. A talizmánok azon felül, hogy díszítették viselőjüket védelmet is nyújtottak számukra azáltal, hogy a bajt távol tartották. Majd később  a drágakövek viselete  királyok és papok kiváltsága volt.

Ugyanezt ez erőt hordozzák ma is a kristályok és ma már bárki könnyedén beszerezheti. Egyre több kristályokra szakosodott üzletből, ásványboltokból, webáruházakból  beszerezhetőek. Ahol mindféle alakú és méretű, csodálatos kristályokat találsz,  akár dísznek , ékszernek,  akár ezoterikus, meditációs gyakorlathoz szeretnéd alkalmazni őket.

Ha felkeltettem érdeklődésedet a kristályok iránt, szánj időt a neked tetsző kövek gyűjtésére és megismerésére.

Nekem már van jó néhány és ha köves bolt mellett megyek el kényszert érzek a bővítésükre. Sokat olvasok róluk és legtöbbször érzésre vásárolok, nem én választom a követ, hanem ő  választ engem…….

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .