BAK

 

Javasolt ásványok:  Achát, macskaszem, malahit, gránát, rózsakvarc, türkiz, rodonit, rubin, ónix, hegyikristály, füstkvarc, rubin peridot, borostyán, azurit, karneol, labradorit, gránát, zöld és fekete turmalin

Legerősebb és legállhatatosabb emberek a Bak jegyben születettek. Végtelenül eszesek és elszántak, ezért nagy eredmények elérésére képek.  A Bak mindig alaposan megválogatja barátait, de aki bizalmába tud férkőzni annak megbízható hűséges barátja lesz. Fontos számára a becsület.

Az achát és a macskaszem a Bakok legfontosabb állatövi kövei. Az achátban váltakozó világos és fekete sávok, arra emlékeztetik tulajdonosait, hogy sohasem szabad feladni a reményt, és akkor minden akadály legyőzhető. Erősíti az öröm- és boldogságérzet.

Ha a Bak megkísérli próbára tenni szerencséjét, és valamilyen kalandba bocsátkozik, akkor segíti őt a macskaszem. Ennek a kőnek mágikus tulajdonságai vannak. Földelő kő, de elősegíti az intuíciót is. Eloszlatja a negatív energiát az aurából és védelmet nyújt. Önbizalmat, boldogságot, derűt és szerencsét biztosít. Jótékonyan hat a szem betegségeire és segíti a sötétben való tájékozódást is. A gránát és rózsakvarc némi elevenséget visz a takarékos és pedáns Bak életébe. A malchit pedig szellemiségét gazdagítja, jókedvre deríti, egészséget hoz számára, és sikereket biztosít üzleti ügyeiben.

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat.

Fontos:  A saját kristályaink kiválasztásánál  a fent leírtak javaslatait nem szabad vakon követni. Amikor az ásványokat, ékszereket kezedbe veszed és bizsergést, legyőzhetetlen vágyat érzel,  kérlek ne állj ellent. Vedd meg, mert az a Te ásványod.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .