MÉRLEG

 

Javasolt ásványok:  füstkvarc. opál, turmalin, lazurit, akvamarin, aventurin, heliotróp, jáde, smaragd, napkő, holdkő. lepidolit, opál, zafir, lápis lazulit, zöld turmalin.

Bár a Mérleg jegyében születettek életében a legfontosabb dolog a szerelem, földi útjuk általában nyugalomban telik. A konfliktusokat kerülik, és kompromisszumra hajlamosak.

Kitűnően értenek ahhoz, hogy céljaik eléréséhez, a másik akaratát szelíden és észrevétlenül a maguk javára fordítsák. Nagyszerűen tudják az embereket kezelni. Akaratuk sokszor gyenge, nehezen tudnak nemet mondani.

A Mérleg csillagjegy szülöttei jó lelkűek, igazságosak, barátságosak, mindig a belső egyensúlyra törekszenek. Gyengédek, szeretetreméltók, irtóznak a durvaságtól és a közönségestől. Társaság kedvelő emberek. A Mérleg ember a nyilvánosság előtt szeret szerepet játszani, szeret uralkodni, de nem szeret szolgálni.

A füstkvarc hozzásegíti őket, hogy romantikus felhőbe vonják be szerelmi kalandjaikat. Az opál és az akvamarin fokozza bűverejüket. A sejtelmesen csillogó, színjátszó opál titokzatos atmoszférát varázsol köréjük, amitől hatásuk tovább erősödik, és általa képesek belelátni a jövőbe is. Az akvamarin azt teszi lehetővé, hogy a szenvedélyek viharos tengerén is megőrizhessék egyensúlyukat. A lazurit díszek elleplezik gyenge oldalaikat. A turmalin pedig alkotó tevékenységüket mozdítja elő.

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat

Fontos:  A saját kristályaink kiválasztásánál  a fent leírtak javaslatait nem szabad vakon követni. Amikor az ásványokat, ékszereket kezedbe veszed és bizsergést, legyőzhetetlen vágyat érzel,  kérlek, ne állj ellent. Vedd meg, mert az a Te ásványod.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .