HALAK

 (február 19. – március 20.)           

Javasolt ásványok:  Ametiszt, hegyikristály, igazgyöngy, jáspis, turmalin, zafir, akvamarin, amazonit, heliotrop, zafir, kálcit, kék csipkeachát, beril, labradolit, napkő, holdkő, krizopráz, berill.

Az e jegy szülötteit lelki finomság és gazdag érzelemvilág jellemzi, befolyásolható érzelmekkel. A hangulata könnyen váltakozik a vidám és szomorú között.  Nagyon szeretik az állatokat. Jószívűek és együtt érzőek. Életbölcsességük segíti őket abban, hogy útjuk során legyőzzenek minden akadályt. Részvétet éreznek embertársaikkal szemben. Felkarolják, gondozzák a betegeket, elesetteket. Készek feláldozni magukat

Az ametiszt és a hegyikristály a Halak legfőbb oltalmazója.  Ezek a kövek élesítik intuíciójukat, ezáltal képesek sok gondot elkerülni. A jáspis megkíméli a Halakat a könnyelműségtől, határozottá, keménnyé teszi őket. A turmalin révén bízni kezdenek saját erejükben, az igazgyöngy pedig megőrzi okosságukat, világos gondolkodásukat, és visszatartja őket a dühkitörésektől.

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat

Fontos:  A saját kristályaink kiválasztásánál  a fent leírtak javaslatait nem szabad vakon követni. Amikor az ásványokat, ékszereket kezedbe veszed és bizsergést, legyőzhetetlen vágyat érzel,  kérlek, ne állj ellent. Vedd meg, mert az a Te ásványod!

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .