Ásvány kulcstartók karácsonyra

posted in: Egyéb | 0

KÉSZÜLJ AZ ÜNNEPEKRE!

Karácsonyi meglepetés!

Nehéz karácsonyra apróbb ajándékot találni. Egy barátnőnek, kolleganőnek tudunk kedveskedni a képen látható ásványt tartalmazó angyalkás kulcstartókkal. A kulcstartók mindegyike beprogramozott ásványokat tartalmaz. Mindegyik kulcstartó a szeretet és védelem programot kapta elsődlegesen, mert úgy érzem mindegyikre nagy szükségünk van most. A programok az ásványok tulajdonságait felerősítik és megsokszorozottan továbbítják felénk. Az angyalok a lent felsorolt ásványokból készültek, ha érdekel a hatásuk itt megtalálod.

Howlit: A howlit más néven magnezit higgadtságot és türelmet kölcsönöz viselőjének, méregteleníti a testet és a lelket. Tulajdonosát megtanítja, hogy meghallgasson másokat, elmélyíti az önmaga és mások iránti szeretetét. A howlit óriási segítség a súlyproblémákkal küzdő emberek számára, a fogyókúrázók köveként is ismerjük.

Rózsakvarc: Az egyik legismertebb ásványaink közé tartozik, a 12 mesterkristály egyike. Ősidők óta használják leginkább a nők termékenységének fokozására, illetve a szívfájdalmak megszüntetésére. Az egyik legjobb szívgyógyító ásvány, régen szerelemvonzáshoz, kapcsolatok ápolásához használták.

Aventurin: Nagyon erős nyugtató hatással bír, kiegyensúlyozza a vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet, pozitív életszemléletet ad. Enyhítő hatással van a bőrgyulladásokra, leégésre. A szívcsakra egyik fontos köve.

Hegyikristály: A  legerősebb kristály a gyógyhatások terén. Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb ásványok egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hegyikristállyal bármely más követ feltölthetünk.

Onix: Az ónix az öntudatot, a józan gondolkodást és a logikát erősíti, nagy segítsége lehet a labilis emberek számára, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Erős védelmező ásvány, távol tartja a negatív entitásokat. Fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben.  Az ónix erősíti a fogakat, csontokat és jótékonyan hat a csontvelőre.

Tigrisszem: Ugyancsak a 12 mesterkristály egyike. Gyógyítja a szembetegségeket, régen rontás ellen alkalmazták. Segít koncentrálni, bátorságot ad. Segít a koncentrációban, hogy “tiszta szemmel láthassunk”. Csont- és ízületerősítő, idegi és megfázásos panaszokra is hasznos.  Egyensúlyba hozza a jing- és a jangenergiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .