Salátából sosem elég. Itt van nekünk most egy uborkasaláta, csak egy kicsit másképp, mint ahogy megszoktuk. A StreetKitchen mutatja be nekünk ezt a különleges ételt. 🙂
3 adaghoz
2 db uborka
1 fej lila hagyma
1 tk só
120 ml rizsecet
80 ml víz
1 ek szezámolaj
2 ek elhagyható mirin
1 tk cukor
1-2 tk chilipehely
1 ek szezámmag
Az uborkákat és a lila hagymát vékonyra szeleteljük, és egy tálba rakjuk. A sót, a
rizsecetet, a vizet, a szezámolajat, a mirint és a cukrot összekeverjük, és ráöntjük a
salátára. Tálaláskor megszórjuk chilipehellyel és szezámmaggal.
Jó étvágyat hozzá!
Forrás: Street Kitchen Ázsiai uborkasaláta








Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.