Mit jelent a kristályprogramozás

Mit jelent a kristályprogramozás?

Nem mást, mint a kristályaink amúgy is meglévő jótékony rezgéseit, alapprogramjaikat a kristályszerkezetük által a sokszorosára fel tudjuk erősíteni. Ez a program a személyes, mellyel felgyorsítja a számunkra elérendő célt. A program, amivel feltöltjük a kristályt, bármi lehet, védelem, gyógyulás, tudás, fizikai, szellemi, lelki célok elérése, stb.

A kristályokat csak a szeretet törvénye szerint lehet programozni, de nem csak szeretettel és az elérendő cél érdekében lévő feladattal vannak feltöltve. Nagy előnye az is, hogy a speciális programozásnak köszönhetően a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben azokkal, melyek nem programozottak. Nem kell őket rendszeresen tisztítani, enélkül is megtartják 70-80 évig is védelmező erejüket. A legerősebb programozható védelmező kövek az SIO2 szerkezetű kövek: krizopráz, aventurin, achát, jáspis, mokait, onix, obszidián, opál, rózsakvarc, solyómszem, gránát, tigrisszem, ametrin, citrin, aurakvarcok, füstkvarc, hegyikristály, heliotrop, kalcedon, karneol.

Fontos tudni, hogy az ásványok igazán akkor tudnak segíteni, ha a nap 24 órájában velünk vannak, lehetőleg a testen, vagy minél közelebb a testünkhöz. Nappal hordjuk ékszerként, vagy a zsebünkben, éjjel pedig tegyük a párna alá, vagy az éjjeliszekrényre.

A programozott kristályok hatásukat nem azonnal fejtik ki. Függ az egyéni érzékenységtől, ezért nem kell csüggedni, ha csak néhány hónap múlva érezzük hatását. Egy biztos, hogy segít célunk elérésében. A programozott karkötők, marokkövek nem tucatáruk, mindegyik egyedi készítésű, figyelembe véve a szeretet törvényét.

A kristályok története:

A kristályok múltja kb 80 ezer évre tekint vissza. A legendák szerint az atlantiszi kultúrában a tudást a kristályok segítségével adták tovább. A kristályokat már ekkor is programozták, melyeket a beavatott papok végeztek.

Mai világunk első írásos feljegyzése kb. 5000 éves. A kínai kultúrában már ekkor sok fajta követ használtak gyógyításra.

Írásos bizonyítékok vannak Hippokratész idejéből is, aki mint tudjuk az orvostudomány atyja, ő is alkalmazott kristályokat.

Az ókori Egyiptomban komolyan alkalmazták a kristálygyógyászatot. A középkorban a kristályok mágikus ereje került előtérbe. Az Indiánok talizmánként, védelmezőkőként hitték őket.

A kristályok ma is ugyanazt az erőt hordozzák. A kristályokkal történő gyógyítás napjainkban még most kezd igazán csak ismertté válni.

Testünk és a testünkben minden egyes szervünk egy bizonyos rá jellemző frekvencián rezeg és minden kristály is egy rá jellemző frekvenciájú rezgést bocsát ki. Ha az energiarendszerünk valamelyik szintjén (fizikai, érzelmi, mentális…) ez a rezgés eltér a harmonikustól, egészségestől, akkor fáradtak vagyunk, rossz a közérzetünk, vagy esetleg megbetegszünk.

Ekkor hívhatjuk segítségül a kristályokat, mert a diszharmonikus rezgéseket a saját rezgésükkel helyre tudják állítani. A kvarckristályok nem közvetlenül a testre hatnak, hanem az ember érzelmi, gondolati rendszerén keresztül állítja vissza az eredeti rezgést. A testi, lelki tünet, a betegség nem azonnal jelenik meg a fizikai testben, hanem csak hosszabb idő elteltével. Az energiaszinten sokkal korábban már megjelenik. Egészségünk megőrzése érdekében a kristályok rezgésének áldásos hatását megelőzésként is használhatjuk.

 

A kristályok tudományát ma már különböző tanfolyamokon lehet elsajátítani. A következőkben most röviden leírom azt az utat, amit én eddig bejártam, ahogy én eddig megismerkedtem ezekkel a csodálatos kristályokkal:

Tudat alatt mindig vonzódtam a kristályokhoz, de tudatosan kb. 6 éve érdeklődöm irántuk. Először könyvekből és az interneten elérhető oldalakon keresztül ismerkedtem meg velük, majd elkezdtem komolyabban is foglalkozni a témával. Több tanfolyamot elvégeztem.

A kristályprogramozást alap, haladó és felsőbb szinten is elsajátítottam (a kristály mátrix rendszerek az emberben. Ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezen felül okleveles kristálytanár is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását, nemcsak mint használó, hanem mint programozó magam is kipróbáltam és megtapasztaltam a segítő erejüket. Valamint családtagjaim és barátaim életét is igyekszem szebbé tenni velük. A programozott kristály kitűnő ajándék is lehet, de ekkor közöljük a megajándékozottal is, hogy milyen cél elérésére programozták be az adott kristályt.

 

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .