Kekszhez:
- 50 dkg natúr gesztenyepüré
- 4 drb tojás
- 20 dkg kókuszolaj
- 15 dkg méz/agávé
- 1 tk. rumaroma
Csokihoz:
- 20 g kókuszolaj
- 20 g kakaópor
- 10 g méz/agávé
A tojásokat a mézet, kókuszolajat és rumaromát a tojásokkal együtt kézi habverővel felverjük, majd hozzáadjuk a darált gesztenyét. A masszát 20 percig a hűtőbe pihentetjük, majd kis korongokat formálunk a tésztából, amelyeket sütőpapírral kibélelt tepsire teszünk egymástól kb. 5 cm távolságra, mert a kekszek szét fognak terülni.
13 percig 175 fokon sütjük a kekszeket. Ezután teljesen hagyjuk kihűlni. .Legjobb, ha rácsra szedjük a megsült süteményünket.
A csokoládéhoz az összes hozzávalót összekeverjük, majd ha kihűlt, de még kicsit folyékony az állaga a kekszek egyik felét a csokiba mártjuk. Hűtőbe helyezzük a csokoládé teljes megkeményedéséig.








Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.