Készítsünk gyógyító kristályelixírt

posted in: egészség, Kristályok | 0

 

A kristályokat évezredek óta gyógyításra és az egyensúly megteremtésére használják.SAM_2630

Ezek a gyönyörű, sok színű ásványok különböző rezgéseket bocsátanak ki, melyek hatással vannak szervezetünkre. A kristályok holisztikusan gyógyítanak. Ami annyit jelent, hogy fizika, szellemi és lelki szinten egyaránt hatnak az emberre. Átrendezik a finom energiákat és oldják a rendellenességeket, egészen a kiváltó okok gyökeréig hatolnak. A kristályok úgy hatnak finoman a kiváltó okokra, hogy közben a tüneteket is enyhítik. Ezeket az információkat a leggyorsabban úgy tudjuk a szervezetünkbe juttatni, ha „kristályvizet” iszunk.

A tudósok különböző kutatásokat végeznek a vízzel kapcsolatban és bizonyítékokkal is alátámasztják, hogy a víz minden pozitív és negatív információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ezeket a tárolt információkat képes az emberi szervezetnek is átadni. Ha a víz, amit megiszunk, vagy amiben fürdünk energetikailag pozitív rezgésű, akkor ezt adja át nekünk.

A kristályvízben benne vannak mindazok az információk, melyet az egyes ásványok tartalmaznak. Különböző problémára, más-más kristály való. Ezt a lehetőséget kihasználva már több évszázada alkalmazzák gyógyításra a drágakővizet.

Szent Hildegard már a XIII. században használta az ásványokból készített drágakőelixíreket a betegségek leküzdésére.  Az ásványok a testrészre helyezve is hatásosak, de nagyon sok esetben nehezen helyezhetők fel, ezért a gyógykővízek egyszerűbben az egész testre hatnak. A belső szervek betegségei esetén is könnyedén hozhatnak enyhülést. A drágakővizek használatát különböző betegségekre belsőleg, valamint a beteg testrészek lemosására és borogatására használhatjuk.

 

A drágakőelixír  úgy hat a szervezetünkre, hogy a tünetek kezdeti időszakban felerősödnek, majd ezután kezdődik a javulás.

Néhány külföldi országban, így Ausztriában, Németországban meg lehet vásárolni ezeket a drágakőelixíreket. Magyarországon nincsenek kereskedelmi forgalomban, de elkészíthetjük magunk is.

A „kristályvizet” többféle módon is előállíthatjuk. Vannak mérgező kristályok, ezeknél figyelni kell arra, hogy nem szabad, hogy közvetlenül érintkezzenek a megivásra szánt vízzel.

Használat előtt mindig mossuk meg az ásványokat hideg csapvízzel.  Közben képzeljük azt, hogy a csapvíz a kristályokra tapadt minden negatív rezgést és információt letisztít. Ezt követően, töröljük meg őket puhán, majd következhet a kristályvíz előállítása.

A megtisztított, kristályt tegyük egy lefertőtlenített üvegbe, üvegtálba és öntsük fel forrás- vagy ásványvízzel. Nagyon fontos, hogy csak olyan ásványt használhatunk elixír készítésére, amely vízben nem oldódik. (Az oldódó, vagy mérgező köveket egy kisebb üvegtálkába helyezve tegyük a vízbe ügyelve arra, hogy az ásványunk közvetlenül ne érintkezzen a vízzel. Ez az elixírkészítés közvetlen módja.) Állítsuk a tálat 12 órára napfényre, majd vegyük ki a kristályt az oldatot pedig töltsük jól zárható üvegbe. Hűvös, száraz helyen tároljuk. Az így elkészített vizet önthetjük közvetlenül a fürdővízbe, illetve készíthetünk belőle keveréket. A keveréket használhatjuk belsőleg,szájon át elfogyasztva, vagy bőrre kenve is.

Keverék készítése:  A főoldatból tegyünk 7 cseppet egy cseppentős üvegbe. Töltsük fel egy rész konyakkal, vagy 40 százalékos pálinkával és két rész vízzel. (Figyelem: bizonyos kövekből készült gyógyszert csak külsőleg lehet használni.

Az alább felsorolt kristályok alkalmasak a kristályvíz előállításához (a felsorolás nem teljes):

Holdkő: holdko3 intuíció, megérzés, nyitottság; hormonok, menstruáció, szülés; terhesség, holdkórosság, pubertás
Vörös jáspis: jaspis bátorság, őszinteség, erő; vérellátás, hőszabályozás, keringés; gyengeség, fáradtság, láz
Lápis lazuli: palm-lapis őszinteség, igazság, barátság; torok, garat, hangszalagok; vérnyomás, menstruáció, idegi problémák
Szodalitcao22x30-002 tudatosság, idealizmus, igazságra törekvés; vese, hólyag, torok; vérnyomás, folyadékháztartás, láz
Hegyikristály: kristaly_kvarc_telep1 tudatosság, érzékelés, emlékezet; idegek, agy, mirigyek; láz, fájdalom, energia
Ametiszt: ametiszt-dragako tudatosság, igazságosság, ragaszkodás; bőr, tüdő, agy; duzzanatok, magas vérnyomás, fájdalmak
Akvamarin: akvamarin  szellemi gyarapodás, oldottság, összpontosítás; vese, hólyag, pajzsmirigy; allergia, autoimmun-betegségek, rosszullét
Citrin:

orig_citrinbeads

magabiztosság, bátorság, életöröm; idegek, gyomor, lép; emésztés, cukorbetegség, depresszió
Rózsakvarc: 

rózsa

szeretet, megérzés, együttérzés; szív, nemi szervek, bőr; keringés, szexuális problémák, termékenység
Füstkvarc:

füst

has, csípők és lábak betegségeire, hatásos, enyhíti a fájdalmat, fejfájást is.
Karneol:

karneol.preview

segítőkészség, gyakorlatiasság, bátorság; vékonybél, vérnyomás, keringés; reumatikus panaszok, anyagcsere, vérzéscsillapítás
Kék kalcedon:

62_kek_kalcedon_976728_40108

kommunikáció, ráérzés, kapcsolatteremtés; pajzsmirigy, nyálkahártya, légutak; vérnyomáscsökkentés, lázcsillapítás, tejképződés
Ónix:

onix_02

öntudat, logika, kontroll; szövetek, immunrendszer, érzőidegek; hallás, salaktalanítás, belsőfül betegségek
Achát:

Achat-ruzovy-Botswana

érettség, oltalom, védettség; szem, gyomor, bőr; emésztés, növekedés, regeneráció
Kék csipke achát:

kek-csipkeachat2

jótékonyan hat a szemfertőzésekre
Mohaachát:

mohaachat3

hatékony a gombás fertőzésekre.
Malachit:

Tumbled-Malachite---Tumbled-Stones-03

 

fizikailag, mentálisa, érzelmileg és spirituálisan is harmóniát teremt, földeli a testet. /közvetlenül nem helyezhető vízbe/
Jadeit:

jadeit afrykanski do kalejdoskopu

gyógyítja a szem betegségeit, békességet biztosít.
Amazonit:

amazonit

kiegyensúlyozza az anyagcserét.
Hematit:

hematit

megerősíti a határokat.
Kunzit:

Kunzit

megnyitja a szívet.
Borostyán:

borostyanko01

antibiotikumként viselkedik, gyógyítja a torokbajt.
Aranyberill:

aranyberill

gargalizáló a fájó torokra.
Heliotróp:

heliotrop_kovek

megszünteti a székrekedést és az érzelmi stagnálást.
Csaroit:

csaroit1

kitűnő tisztítója a testnek.
Fluorit:

fluorit

feltöri a blokkokat az éteri testben. Vírusölő /közvetlenül nem helyezhető vízbe/
Fekete turmalin:

fekete-turmalin-1

eltávolítja az érzelmekből, a tudatból, és a testből a mérgező energiákat.

 

A kristályok erejét felhasználva beindíthatjuk szervezetünk öngyógyító folyamatait és ezáltal lelkileg is kiegyensúlyozottabbak lehetünk. Súlyos betegségek, lelki panaszok, esetén kizárólag a kezelőorvossal és a természetgyógyásszal egyeztetve fogyasszunk kristályvizet. Terhesség idején ajánlatos inkább enyhe hatású kristályvizet fogyasztani, de bizonyos kristályok kimondottan jó hatással vannak a terhességre. Például: rózsakvarc, achát, borostyán, kalcedon, holdkő, rózsaszín turmalin.

 

Forrás:         Michael Gienger – Joachim Goebel: Kristályvíz

Judy Hall: Kristálybiblia

 

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .