A sobors.hu-n olvastam egy receptet és nagyon megtetszett. Megcsináltam és nekem nagyon ízlett. Gondoltam, megosztom veletek:
8 darab répa
2 evőkanál vaj
2 gerezd fokhagyma
4 evőkanál parmezán
petrezselyem
1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
2. Olvasszuk meg a vajat, és keverjük bele az összezúzott fokhagymát.
3. A répákat vágjuk négybe, helyezzük őket sütőpapírral bélelt tepsibe.
4. Öntsük nyakon őket a vajas-fokhagymás keverékkel.
5. Süssük 15 percig a répákat.
6. Fordítsuk meg őket, szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük még 10 percig.
7. Ha aranybarnára sült a sajt, elkészültünk, vegyük ki a tepsiből a répákat, és szórjuk meg őket friss petrezselyemmel.
Forrás: https://sobors.hu/receptek/parmezanos-sult-repa/








Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.