Egy titkos összetevő a rántott húshoz, kiszáradás ellen

posted in: Egyéb | 0

Mindannyian nagyon szeretjük a rántott ételeket. Szeretnénk kevésbé olajos módon, például sütőben sütni. Csak hát az nem olyan, sokszor kiszárad. A Nosalty viszont most elárult egy titkot, egy titkos összetevőt, ami ugyan nem a legegészségesebb, viszont élvezeti értékét tekintve, fenumenális és ezáltal a sütőben kirántott hús sem szárad ki.

Íme a cikk:

https://www.nosalty.hu/ajanlo/egy-titkos-hozzavalotol-olyan-lesz-a-sutoben-keszult-rantott-hus-mint-az-olajban-sult?fbclid=IwAR0mpRHAfo5a4b3R6JkmIUFZnqk0_MQ_77vhp7wmuqdLB2QV6j8vqqDwr0A

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterredditpinterestby feather
Facebooktwitterby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .