Parmezános sült sárgarépa

posted in: Egyéb | 0

A sobors.hu-n olvastam egy receptet és nagyon megtetszett. Megcsináltam és nekem nagyon ízlett. Gondoltam, megosztom veletek:

8 darab répa
2 evőkanál vaj
2 gerezd fokhagyma
4 evőkanál parmezán
petrezselyem

1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.

2. Olvasszuk meg a vajat, és keverjük bele az összezúzott fokhagymát.

3. A répákat vágjuk négybe, helyezzük őket sütőpapírral bélelt tepsibe.

4. Öntsük nyakon őket a vajas-fokhagymás keverékkel.

5. Süssük 15 percig a répákat.

6. Fordítsuk meg őket, szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük még 10 percig.

7. Ha aranybarnára sült a sajt, elkészültünk, vegyük ki a tepsiből a répákat, és szórjuk meg őket friss petrezselyemmel.

 

Forrás: https://sobors.hu/receptek/parmezanos-sult-repa/

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterredditpinterestby feather
Facebooktwitterby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .