Annak, aki szereti a csiliszószt

posted in: Egyéb | 0

Vannak kis üvegben ősszel megdarált, kis tartósítóval ellátott “erőspistáim”, az igazi nagy csilikből, amit persze megenni nem lehet, de sokáig eláll. Ha elfogy a csiliszószom, vagy szólnak a barátaim, hogy kéne egy üveggel, akkor előveszem és egy-két kanállal beleteszek a lábosba. Újabban veszek egy üveg sima lecsót pl. a coopban, majd ezt leturmixolom, ezután teszek még bele sót, cukrot, borsot, balzsamecetet, meg néha még ezt-azt. Jól összekeverem az egészet. Régebben átfőztem, de most már nem. Teszek bele borként és jól elkeverem. Aztán mehet az üvegbe. Kicsit nekem is gyanús, hogy ilyen hamar kész van és mégis nagy sikerem van vele, de hát ez van

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterredditpinterestby feather
Facebooktwitterby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..