Gyorsan elkészíthető, kiadós és eltartható finom csemege.
Hozzávalók:
- 15 dkg darált dió
- 15 dkg darált mandula, vagy mogyoró
- 4 db tojás
- 12 dkg nyírfacukor, vagy eritrin, xilit, stb)
- 5 dkg kókuszzsír (olvasztott)
- 10 dkg 70-80%-os étcsokoládé
- 1 db narancs reszelt héja
Hogyan készítsük el?
Először a sütőt melegítsük elő 170 fokosra. Amíg melegszik, kimérjük és előkészítjük a hozzávalókat. A narancsot alaposan mossuk meg és reszeljük le.
Tegyük a feltört tojásokat egy tálba és dolgozzuk össze a nyírfacukorral. Ha már jó habos, keverjük bele a kókuszzsírt. Végül adjuk hozzá a kókuszreszeléket, diót, mandulát, narancs reszelt héját, apró darabokra tört csokit. (30 dkg dióval is elkészíthető úgy is nagyon finom lesz)
Kiadós sütemény lesz, ezért egy nagyobb méretű tepsit béleljünk ki sütőpapírral és úgy helyezzük bele a kis, „fasírtszerű” sütiket.








Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.