Sárgarépa köret halak, húsok mellé

Sárgarépa köret halak, húsok mellé (fél óra alatt elkészíthető)

20160123_144335

Hozzávaló:

  • sárgarépa
  • dió
  • hagyma
  • mandulatej
  • kókuszzsír
  • petrezselyemzöld (szárított is megfelel, de a frissel ízletesebb)

A körethez a hagymát apróra vágjuk, a sárgarépát felkarikázzuk. Kókuszzsíron a hagymát megdinszteljük, majd beletesszük a sárgarépát és tovább dinszteljük. Sózzuk, borsozzuk (én egy pici köményt is teszünk rá). A diót apróra vágjuk, és a sárgarépára szórjuk. Kevés mandulatejet öntünk hozzá, ettől egy kicsit besűrűsödik. Friss petrezselyemmel meghintjük.

Tálalhatjuk húsok, vagy halak mellé.

 

Íme, egy nagyon egyszerűen elkészíthető sült hal recept

Hozzávaló:

  • lazac vagy valamilyen halfilé
  • só, bors, (halfűszer)
  • citrom

A Halat befűszerezzük, sózzuk, borsozzuk. Fólia alatt a sütőben megsütjük. Végén citrommal ízesítjük.

 

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterredditpinterestby feather
Facebooktwitterby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..