A titok, avagy a Vonzás Törvénye

posted in: ezotéria | 0

csillagok

Most valószínűleg ott ülsz valahol, és azon tűnődsz, mi is lehet az a titok. Nem számít, hogy a Föld golyó mely részén élsz.  Mindannyian egy energiát használunk, egy törvényt: a vonzást. A titok: nem más, mint a Vonzás Törvénye.

 Ha megérted a Vonzás Törvényét nem lepődsz meg soha azon, amit megélsz, mivel megérted, hogy mindent, amit tapasztalsz, te vonzottad az életedbe. Semmi nem történik az életedben úgy, hogy gondolatban ne hívtad volna magadhoz.  Hiszen, bármi járjon is a fejedben, azt magadhoz vonzod. „Kérd és megadatik” Vágyaink, meggyőződéseink csupán csak gondolatok. Hogyan tudunk kérni? Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, mert nagyon egyszerűen a vágyainkon, figyelmünkön, akaratunkon keresztül kérhetünk. Ne tegyél erőfeszítéséket gondolataid ellenőrzésére, csak próbáld irányítani azokat. Törekedj arra, ahogyan érezni szeretnéd magadat. Így gondolataidon keresztül arra a rezgésszintre hangolódsz, amit jónak hiszel. Hasonló a hasonlót vonzza, így lényed rezgése meg kell, hogy egyezzen vágyaid rezgésével azért, hogy megkapd, amire vágysz.

A bölcs emberek mindig is tudták ezt. Visszanyúlhatunk egészen a babiloniakhoz, akik ismerték a titkot. Emberek kis csoportjáról van szó, akik azóta is titokban irányítják a világ menetét. Ha elfogadod a Vonzás Törvényét /a Titkot/, akkor örökre megváltoztathatod az életed! A titok elvezet a végtelen boldogsághoz, egészséghez, pénzhez, kapcsolatokhoz, szerelemhez, fiatalsághoz, mindenhez, amire vágysz.

Ne hidd, hogy ez a törvény egy új felfedezés a Vonzás Törvényéről, már a bibliában is írtak.

Az Angyalok már időtlen idők óta velünk vannak, ha ráhangolódunk spirituális énjükre, megtapasztalhatjuk őket. Van, aki látja (látók), van, aki hallja (belső hang, gondolat által) őket, míg mások érzik jelenlétüket (bizsergést, meleget, simogatást, szélfuvallatot is érezhetnek). Egyre több ember tudatában van a valóságnak, hogy nem vagyunk egyedül, mert az Angyalok velünk vannak. De FONTOS tudnunk, hogy csak akkor segíthetnek, ha mi a kérésünkkel felhatalmazzuk őket (mivel tisztelik a szabad akaratot): „- Kérjetek, s megadatik néktek” (az őrangyal más, ő mindég véd az égi törvény szerint). „Íme  ÉN ANGYALT bocsátok el te előtted, hogy megőrizzen téged az útban, és be vigyen téged arra a helyre, amelyet elkészítettem”

Ha felkeltettem érdeklődésedet nincs más dolgod mint, hogy megpróbáld egyszerű pozitív gondolatokkal. Ha kitartó vagy, megfogsz lepődni…..

forrás: Esther és Jerry Hicks könyve alapján

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .