Unikornisok

posted in: ezotéria | 0

A mágikus egyszarvúak – az Unikornisok

unikornis

Sokan azt hiszik, hogy az egyszarvúak valóságos lények. Te mit gondolsz erről?

A hetedik dimenzió hófehér, felemelkedett lovainak harmadik szeméből áradt egy csodálatos fény, ami mint egy spirálformájú szarvként működött, és ezt mint egy tiszta energianyalábot az emberekre irányították  Mások úgy vélik, egykoron úgy éltek a Földön, akár a lovak. Mivel azonban vadásztak rájuk varázserejű szarvuk miatt, úgy döntöttek, láthatatlanokká válnak azok számára, akik bánthatják őket. Mára már csak azok érzékelik őket, akik hisznek a létezésükben – no meg a gyerekek.

Az unikornisok rendelkeznek a legtisztább energiával az elementálok birodalmában, ez a tisztaság az oka többek között annak is, hogy miért szeretik őket ennyire a gyermekek, és miért bíznak meg bennük.

Az egyszarvúak angyali természetű segítők, akik boldogabb és egészségesebb élethez szeretnének juttatni minket.

Sok gyerek van tudatában jelenlétüknek, ők nyíltan beszélnek egyszarvú szellemsegítőikről. Különösen áll ez a kristály- és szivárványgyermekek új nemzedékére (ezek a rendkívüli érzékenységgel megáldott fiatalok általában az 1990-es években, vagy ennél korábban születtek). Természetesen bármilyen korú gyermekek (és persze felnőttek) is kérhetnek segítséget az egyszarvúaktól. Csak kérniük kell, s menten meg is kapják.

 Elég, ha arra gondolsz: kérlek, egyszarvúak, segítsetek nekem ebben és ebben a dologban! Meglásd, ők és az egész menny összefognak, hogy jó útra vezéreljenek. Mondd azt: „Egyszarvúak, kérlek, legyetek segítségemre, hogy érzékeljem jelenléteteket, hogy meglássalak benneteket! Kérlek, segítsetek, hogy teljes szívemből hihessek.

Doreen Virtue legújabb kártyacsomagjában 44 kártyán keresztül sok pozitív megerősítést olvashatunk. Minden egyes lap pozitív mondandót tartalmaz, amelyben megbízhatsz. Az egyszarvúak ugyanis segítségedre lesznek, hogy boldognak és biztonságban érezd magad, hogy szeretet vegyen körül.

forrás: noiportal.hu/

 

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .