Gyakorlatok angyali üzenetekhez

posted in: ezotéria | 0

angyal-585_telefon_hatterkep Ezek a technikák rendkívül egyszerűek, és könnyen megtanulhatók.

Sok-sok kérdés felmerülhet benned. Honnan várhatod a segítséget és milyen kérdéseket tegyél fel és mire figyelj ? Próbálj ki néhányat.  Válaszd azt, ami neked a legszimpatikusabb és kézenfekvőbb. Első hallásra talán hihetetlennek tűnik, de ne ítélj korán. Teremtsd meg magadban a nyugalmat. Gondold át, mire szeretnél választ kapni és próbálkozz.  Megfogsz lepődni……..

Az első technika a  rádión keresztül történő üzenet:
Hunyd be a szemed, majd az alábbi kérést indítványozd őrangyalodhoz:
“Drága őrangyalom!
Mostantól a harmadik zeneszám tartalmazzon valamilyen üzenetet számomra a (és itt mondd el a problémádat, témádat) kapcsolatban.”
Figyeld meg, hogy a rádióban az aktuális zene üzenetet tartalmaz majd számodra, magyarul világos választ kapsz a kérdésedre.

A második technika a Tv-n keresztül történő üzenet:
A fenti dolog a televízió esetében is működik. Csak be kell hunynod a szemedet, és az alábbiakat mondani:
“Drága Őrangyalom!
Annyira tanácstalan vagyok, nem tudom, hogyan döntsek. (Mondd el, hogy mi az, amiben válaszút előtt állsz). Egy szóra, egy mondatra, egy hangfoszlányra, netán valaminek a képére lenne szükségem, hogy megkapjam a helyes iránymutatást, miközben ezt a tévéműsort nézem.”
Harmadik technika a filmeken keresztül jövő üzenet:
A legtöbb felismerés, üzenet általában a filmekből érkezik feléd. Hogy hogyan? “Drága Őrangyalom!
Fogalmam sincs, melyik filmet nézzem most. Kérlek, vezess engem ahhoz a filmhez, amely a legtöbb információt és segítséget adja majd nekem. Szükségem van arra, hogy szellemem feltöltődjön tudással.”

Lehet, hogy pont egy olyan csatornára kapcsolsz majd, ahol egy olyan filmet látsz, amely rengeteg tanulsággal szolgál majd számodra. De az is megeshet, hogy őrangyalod úgy érzi, egy kis vidámságra van szükséged, és egy vidám film megnézésére serkent.

Negyedik technika a könyvek/újságok üzenetei:
Az írott oldalakkal ugyanez a helyzet. Bármikor felütheted a könyvet egy olyan oldalon, ahol áthatol rajtad a felismerés. Ezt is csak kérned kell, és megadatik:
“Drága Őrangyalom!
A problémám: (mondd el a kérésedet, a gondodat). Kérlek, tedd lehetővé, hogy ha kinyitom ezt a könyvet, a lapok ott nyíljanak szét, ahol értékes üzenetet találok a problémámra, netán még a megoldásra is rábukkanok. Kérlek, vezess engem a megfelelő mondathoz, ami segíteni fog rajtam.”
Természetesen a fenti módszerek csak akkor működnek biztonságosan, ha nyitott vagy mindenféle ismeretlen iránt. Csak ez teszi ugyanis lehetővé az elmédnek, hogy megnyíljon az angyalok energiái előtt. Minél fogékonyabb vagy tehát, annál hamarabb jutsz információkhoz, és annál erősebb lesz a hited.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .