Lilahagymás óriásbab

posted in: Egyéb | 0

Ismét egy babos ételt készítettem és megosztom veletek.

Elkészítése a következő:

Lilahagymát kevés olivaolajon kicsit megpirítottam, majd barnacukrot kevertem belé és kicsi mézet is tettem rá.

Kicsit átforgattam és balzsamecettel meglocsoltam. Néhány percig kevergetve engedtem főni és utána beletettem a babot. Én konzervbabot használtam, amit már nem kell sokat főzni. Kicsi sót is tettem bele az ízek kedvéért és kb. 10 percig, kevergetve

engedtem, hogy a bab átvegye az ízeket. És hát bizony finom lett. 🙂

Egyszerű és mégis nagyszerű!

.

A hozzávalók kb:

egy konzervbab

3 közepes lilahagyma,

1 evőkanál cukor,

kiskanál méz

csipet só

két löttyintés jóféle balzsamecet

Ja, és bab nélkül is kiváló 🙂

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterredditpinterestby feather
Facebooktwitterby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .