Ismét egy babos ételt készítettem és megosztom veletek.
Elkészítése a következő:
Lilahagymát kevés olivaolajon kicsit megpirítottam, majd barnacukrot kevertem belé és kicsi mézet is tettem rá.
Kicsit átforgattam és balzsamecettel meglocsoltam. Néhány percig kevergetve engedtem főni és utána beletettem a babot. Én konzervbabot használtam, amit már nem kell sokat főzni. Kicsi sót is tettem bele az ízek kedvéért és kb. 10 percig, kevergetve
engedtem, hogy a bab átvegye az ízeket. És hát bizony finom lett. 🙂
Egyszerű és mégis nagyszerű!
.
A hozzávalók kb:
egy konzervbab
3 közepes lilahagyma,
1 evőkanál cukor,
kiskanál méz
csipet só
két löttyintés jóféle balzsamecet
Ja, és bab nélkül is kiváló 🙂
byby
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.