Vágyaink szárnyas hírnökei az angyalok

posted in: ezotéria | 0

Nem véletlenül tanácsolják a legrégebbi ezoterikus módszerek azt, hogy ha szeretnénk valamit az életünkbe behívni, megteremteni, forduljunk az angyalokhoz!

Ezzel kapcsolatosan azért lehetnek kérdéseink. Melyik angyal segíthet nekünk és miként teszik ezt?

Az angyalokat különböző rendekbe sorolhatjuk a feladatkörük és erősségük szerint. A rangsorolásuk nem éppen könnyű feladat.

Az általunk legismertebb angyalok:

 Arkangyalok

angyalAz arkangyalok az angyalok hierarchiájában a nyolcadik helyen vannak és általában ők a legismertebbek: Michael, Gábriel, Rafael, Uriel, Metatron, Sandalfón arkangyalok.  A”megvilágító angyalok is”, mert vigyázzák, megvilágítják és irányítják az angyalok csoportjait és az emberiség minden részletét. Mivel minden arkangyalnak és angyalnak az a feladata, hogy segítsenek nekünk, embereknek, így bármikor és bármilyen problémával kapcsolatban hívhatjuk őket, készséggel segítenek. Mások megsegítése céljából is hívhatjuk őket. Ám nem mindegy, hogy milyen kívánsággal, melyik angyalt szólítjuk meg, mivel az égi hírnökök száma végtelen, így attól függően, hogy mit szeretnénk magunkhoz vonzani kell egyikükhöz, vagy másikukhoz folyamodni. Talán segítséget nyújtanak az alábbiak ahhoz, hogy azt a módszert, angyalt tudjuk kiválasztani, amely segítségével a kívánságunk teljesülhet.

Angyalok

angyal3Legnagyobb csoportjuk az egyes ember lelki-szellemi vezetéséért felelős. Születésünk óta két, vagy több őrzőangyal kísér halálunkig. Semmi olyat nem tudunk tenni, mondani, vagy gondolni, ami miatt elhagynának, vagy kevésbé szeretnének bennünket. Irántunk tanúsított szeretetük feltétel nélküli és hatalmas!  Ők állnak legközelebb az emberhez. Velük lehetséges először az élő kapcsolat kialakítása. Az ember karmájának, előző életeinek, jelenlegi életfeladatának ismeretében a lehető legjobb módon tudják segíteni az embert, ha létrejön velük a kapcsolat. Szellemi hazájuk a Hold-szférában található. Az ősi időkben az ember ösztönös kapcsolatban állt védőangyalával, a későbbiekben azonban ez a kapcsolat megszűnt. A mai kor egyik feladata védőangyalunkkal az élő, tudatos kapcsolatfelvétel.

A Szabad Akarat törvénye szerint az Angyalok nem avatkozhatnak bele az életünkbe az engedélyünk nélkül. Ez alól egyetlen kivétel létezik: ha életveszélyes helyzetbe kerülnénk, mielőtt még lejárt volna az időnk. Minden más esetben kérnünk kell a segítséget.

De hogyan kell kérni?

A hagyományok szerint csak egyszerűen meg kell szólítanunk a megfelelő angyalt és semmilyen formális megidézésre nincs szükség ahhoz, hogy az Angyalok segítségét kérjük. Elég, ha rájuk gondolnunk és tisztelettel kérjük őket kívánságunk teljesítésére és- Angyalok – azonnal válaszolnak. Mások szerint néhány gyertya, mécses, kristály segítheti kívánságunk gyorsabb beteljesülését.

Néhány példa, hogy könnyebben el tudjuk képzelni mit is kell tennünk. Persze, ha már gyakorlottak leszünk saját szavainkkal, mantráinkkal kérhetünk segítséget.

Ha kívánságunk a test és lélek egészségével, gyógyulással, gyógyítással kapcsolatos….

Rafael arkangyalhoz érdemes fordulni. Ehhez érdemes alkonyatkor meggyújtani egy ezüst, vagy zöld színű gyertyát. Öszpontosítsunk saját szívünkre érezzük, hogy egy gyönyörű smaragdzöld fénysugár árad ki belőle, elborítva egész mellkasunkat….. Saját szavainkkal szólítsuk meg az angyalt, mondjuk el kérésünket. például így: „Rafael az univerzum gyógyítója, szeretettel és tisztelettel kérlek, áraszd rám mennyei fényed és gyógyíts meg engem.” (ha más valakinek kérjük, akkor „gyógyítsd meg X.Y.-t”)

Ha valamilyen konfliktusban erőt, bátorságot, reményt szeretnénk kérni, vagy netán arra van szükségünk, hogy kétes kimenetelű ügyben helyesen döntsünk …...a legjobb, ha Michael arkangyaltól kérünk segítséget. A bibliai legendák szerint ő az égi seregek hadvezére, egyben a legerősebb védelmező. Tűzvörös köpenyében gyönyörű jelenség. Ha hozzá folyamodnánk, délidőben gyújtsunk meg egy vörös színű gyertyát. Ezután behunyt szemmel, ellazulva saját szavainkkal szólítsuk meg az angyalt. Például a következő mantrával: „ Michael hatalmas harcos szeretettel kérlek, adj erőt, hogy nehéz helyzetemben helyt állhassak, vagy: megfelelően dönthessek úgy számomra és másoknak is legjobb legyen.”

Ha védelemre van szükségünk, mert veszélyben érezzük magunkat, vagy személyes szabadságunk forog kockán……

Gábriel arkangyal segíthet nekünk. Hajnalban vagy kora reggel gyújtsunk meg egy kék, világos kék vagy türkiz zöld gyertyát. Mellé helyezhetünk egy zafír, vagy más kék kristályt is. Gábriel eleme a víz, így ha egy tálkába vizet helyezünk, az angyal még szívesebben fejti ki hatalmát az elemek közelében. Ellazulva, befelé figyelve saját szavainkkal szólítsuk meg Gábrielt: „Tisztelettel és szeretettel kérlek Gábriel, hogy légy velem, támogassál engem szorongatott helyzetemben…”

Ha emberi kapcsolataidban van szükség útmutatásra, netán szeretetre, szerelemre, boldog párkapcsolatra vágysz…….

Egy rózsaszín vagy bordó gyertya mellett Uriel arkangyalhoz érdemes folyamodnod, az éjjeli órákban ellazult, békés tudatállapotban. Mondd el neki, mire vágysz a saját szavaiddal. Például így: „Uriel, szívek ismerője, a szeretet lángja kérlek, add, hogy szeretettel fordulhassak mások felé és mások is szeretettel forduljanak felém. Ha pedig egy konkrét személlyel kapcsolatos a kívánságod vedd a kezedbe a fényképét és kérd az angyalt: „… kérlek, add Uriel, emberek szívének összekovácsolója, hogy az ő szíve szeretettel forduljon az én szívem felé!”

Forrás: http://www.angyalforras.hu  és a Nők lapja  ezotéria nyomán

 

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .