Néhány gondolat az Univerzumról és az őrangyalunkról….

posted in: ezotéria | 0

univerzumElgondolkodtál már azon, hogy az események miért történnek veled, milyen feladataid vannak az életedben és milyen irányba haladsz

Talán Te is azt hiszed, hogy az életed a véletlenen múlik, a szerencsén, vagy a szerencsétlenségen.

Pedig az Univerzumban nem a kiszámíthatatlanság vagy véletlenszerűség az úr, hanem az a törvény, ami meghatározza az élet minden mozzanatát. Aki elfogadja és ismeri ennek természetét, kiszámítható életet tud élni, míg mások inkább kiszolgáltatottjai e rendszernek.

Az események nem véletlenül történnek… a legtöbb dolognak oka van.

Angyalaid azon munkálkodnak, hogy  észre vedd a jelzéseket és megtudjad, mi a feladatod itt a Földön.

Először is el kell felejtened a szót:  véletlen.
Őrangyalunk nem úgy került mellénk, hogy valaki kisorsolta volna. Ennél sokkal gondosabb erők rendelik egymáshoz az embert és az angyalt.
Az angyalunk egész életünkön át álmokon, érzéseken, ún. véletleneken, látomásokon, benyomásokon keresztül próbál üzenni számunkra.

Ha nem hiszel benne, kérd meg, hogy bizonyítsa be létezését, mégpedig úgy, hogy meghatározod számára, mi kellene ahhoz, hogy higgy benne. Ha így teszel, biztosan készségesen bebizonyítja létezését.
Több egyszerű technikát használhatsz, hogy azonnal választ kapj az éppen aktuális problémádra. Ezek a technikák könnyen megtanulhatók.

Legközelebb leírok néhányat ami segíthet……

Forrás: Silver Ravenwolf Angyalmágia nyomán

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .