Bemutatkozás

posted in: Egyéb | 1

Szia, Kedves Olvasóm!                                                                                                          

Másfél évvel ezelőtt valami sugallat alapján érdekelni kezdtek a gyönyörű színű kristályok, azóta rajongok értük… Nem tudok elmenni egyetlen kőárus mellett sem úgy, hogy a kövek magukhoz ne vonzanának. Egész egyszerűen megszállottan gyűjtöm őket.

Ezzel egy időben az angyal és tündérvilág is felkeltette az érdeklődésemet. Hiszem, hogy léteznek, köztünk élnek egy általunk még láthatatlan világban. Az angyalvilág a vágyak az érzések, a gondolatok búvóhelye, de kéréseinkkel hozzáférhetünk ehhez a világhoz.

Horoszkópom szerint /bak jegy/ két lábbal állok a földön és inkább konzervatív tulajdonsággal illetnek, de a kedvteléseim által nagyot változott az életem és már néha repülni is merek.  Hogy a minden napjaid még tökéletesebb, harmonikusabb és zökkenőmentesebb legyen, remélem, sikerül a blogomnak is hozzájárulnia majd!

Hajni

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

  1. Réder Mónika

    A kristályok az univerzum emlékeit őrzik és akit megszólítanak, akit a bizalmukba fogadnak, azokkal varázslatos titkokat osztanak meg. Nálad megértőbb, tiszta lelket nem is találhattak volna. Jó repülést Hajni!
    Móni

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .