Back to Kristályok

Védőpajzs létrehozása, harmonizálása

4,900Ft

Védőpajzs létrehozása, harmonizálása

Felhasznált kristályok:

  • Rózsakvarc,
  • Aventurin

Az összeállítás kristályinak rezgése segít, hogy levédjed magad az alsóbbrendű negatív energiákkal szemben. Könnyedén távol tartja, illetve eltávolítja az életenergiádat zavaró rezgéstípusokat. Tisztántartja személyes teredet, védelmet nyújt. az átkokkal, kötésekkel, rontásokkal szemben.

Leírás

Kristályok programja:

Aventurin

Segít az összes alsóbbrendű negatív energiát távol tartani és azokat az embereket, akik ártó szándékkel közelítenek feléd. A negatív helyzeteket feszültség mentesíti és kedvezőre fordítja.

Rózsakvarc

A harmonizáló hatású rózsakvarc a feltételnélküli szeretet köve. Finoman eltávolítja a negatív energiákat. Az aura körül létesít egy háromszoros védőpajzsot, amely csak a szeretet energiáját engedi át.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként vagy a zsebünkben,), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm- en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

Ahhoz, hogy kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

Ára:

Bruttó 4900,- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Védőpajzs létrehozása, harmonizálása” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .