Back to Kristályok

Védelmező, szerencsehozó férfi ásvány karkötő

4,800Ft

Felhasznált kristályok:

  • Lávakő,
  • Mahagóni obszidián,
  • Tigrisszem,
  • Hematit,
  • Füstkvarc,

 Az összeállításban lévő kristályok rezgése oldja azokat a blokkokat, amelyek megakadályozzák az egészséges önbecsülés kialakulását. A diszharmonikus rezgéseket harmonikussá alakítja át. Erőt ad a céljaid eléréséhez. Feloldja a rossz beidegződéseidet, csillapítja testi, lelki fájdalmadat. Ha úgy érzed kicsúszott a talaj a lábad alól segít, hogy mindkét lábbal ismét szilárdan tudj a talajon állni.

Leírás

Lávakő:

Védelmet nyújt minden negatív rezgéssel szemben, úgy hogy pozitív energiákká alakítja azokat- Erős gyógyító hatásával segít javítani a közérzeted

Mahagóni obszidián:

Erős védelmet biztosít és erőt ad a céljaid eléréséhez. Feloldja a rossz beidegződéseidet, csillapítja testi, lelki fájdalmadat. Jótékonyan hat érelmeszesedésre és megnagyobbodott prosztata kezelésére is.

Tigrisszem:

Jótékonyan hat a szemre, segít rendbe hozni az önértékelési zavarokat, mérsékli a depressziót, felderíti a hangulatot Jótékonyan hat az idegrendszerre, az ideggyulladásokra, serkenti az agyi funkciókat, növeli a koncentrációs képességet és segít a nehéz döntések meghozatalában.

Alkalmazása:

Fontos, hogy nem szabad egy hétnél tovább folyamatosan hordani megszakítás nélkül, mivel gátolja az energiaáramlást a szervezetben. Lehetőleg viseljük a jobb karon, de mindig figyelve arra, hogy időnként pihentetni kell

Hematit:

Erőt, szilárdságot és bátorságot ad a mindennapokhoz. A hematit átvezet a testileg, lelkileg megerőltető, nehéz időszakokon. Növeli életörömünket. Betegség utáni lábadozásban erősíti a test regenerálódási folyamatát. Aranyér esetén is alkalmazhatjuk.

A Füstkvarc az egyik legerősebb földelő ásványunk. Gyógyítja a depressziót, oldja a feszültséget, a stresszt, védelmet nyújt a negatív energiákkal szemben és növeli a férfiasságot. Alvászavar ellen is használhatjuk, ha a párnánk alá helyezzük. Ha úgy érzed kicsúszott a talaj a lábad alól segít, hogy mindkét lábbal ismét szilárdan tudj a talajon állni.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként, vagy a zsebünkben), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm- en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

A tigrisszem, és obszidián miatt fontos, hogy nem szabad egy hétnél tovább folyamatosan hordani megszakítás nélkül, mivel gátolja az energiaáramlást a szervezetben. Lehetőleg viseljük a jobb karon, de mindig figyelve arra, hogy időnként pihentetni kell

Ahhoz, hogy kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

Ára:

Bruttó 4800- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

Hasznos tanács:

A tigrisszem, és obszidián miatt fontos, hogy nem szabad egy hétnél tovább folyamatosan hordani megszakítás nélkül, mivel gátolja az energiaáramlást a szervezetben. Lehetőleg viseljük a jobb karon, de mindig figyelve arra, hogy időnként pihentetni kell

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Védelmező, szerencsehozó férfi ásvány karkötő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .