Back to Kristályok

Testsúly harmonizálását segítő ásványkarkötők

4,900Ft

Testsúly harmonizálását segítő program

Felhasznált kristályok:

  • Aventurin (narancs)
  • Ametiszt
  • Zöld Achát, vagy Aventurin (zöld)
  • rózsakvarc
  • Howlit

Az összeállításban lévő kristályok rezgése oldja azokat a blokkokat, amelyek megakadályozzák az egészséges önbecsülés kialakulását. Támogatást nyújtanak a helyes táplálkozás kialakításában. Segít az ideális testsúly elérésében. Segít a fizikai testben lerakódott méreganyagokat feloldani és kivezetni a testedből és ez által energikusabb és életerősebb leszelA kristályok nemcsak túlsúllyal küszködőknek nyújtanak segítséget, hanem azok számára is, akik nem rendelkeznek reális énképpel, étkezési zavarokkal, anorexiával, vagy bulimiával küzdenek.

Leírás

Kristályok programja:

Aventurin (narancs):

A kristály programja segítséget ad ahhoz, hogy a napi étkezésed számodra a legelőnyösebb legyen. Azokat az ételeket fogyasszad, amelyek az adott időszakban energetikailag a legjobbak neked. Akkor egyél, amikor a bevitt tápanyagot a szervezeted ideálisan hasznosítani tudja. A bevitt tápanyag annyi legyen, amitől harmonikus lesz a napod.

Ametiszt:

A kristály programja abban segít, hogy feloldja azokat a blokkokat, ami miatt a testsúlyod eltér a normálistól. Segít felismerni azokat a lelki tényezőket, ami miatt lelki életed harmóniáját nem találod. Segít neked abban, hogy meghalljad a belső hangod, magasabb éned üzenetét.

Zöld Achát, vagy Aventurin (zöld)

A kristály programja segít abban, hogy a testben felhalmozódott felesleges zsírt, hájat feloldja és eltávolítsa a szervezetből. ha hízni szeretnél, akkor pedig abban segít, hogy a bevitt táplálékból izmot építsen. Fejleszti a kitartást az ideális súlyod eléréséhez. A kristályok munkáját mind két esetben napi 30 perc sétával, vagy valamilyen testmozgással segítheted és javasolt is.

Rózsakvarc:

Segít feltölteni olyan érzésekkel, amelyekkel könnyű, örömteli lesz számodra a fogyás vagy hízás. Feltölt olyan gondolatokkal, a testsúlyoddal kapcsolatosan, hogy a kívánt súlyodat könnyedén elérjed.. Egy szóval segít elérni és megélni az ideális súlyodat.

Howlit (Magnezit):

A kristályt a “fogyókúrázók köveként” ismerjük. Segíti a fogyást, fogyókúrát, salaktalanítást és csökkenti a folyadékraktározást. Segíti a kitartást és erősíti az akaratot. Elősegíti a blokkok minden fajtájának leépítését a testben és a lélekben egyaránt.

Zsírégető hatása van, mivel felgyorsítja a zsíranyagcseréjét a szervezetben, így nélkülözhetetlen segítség lehet a fogyókúrázók számára.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként, vagy a zsebünkben), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm- en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

Ahhoz, hogy kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

Ára:

Bruttó 4900- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Testsúly harmonizálását segítő ásványkarkötők” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .