Back to Kristályok

Szorongást oldó, tanulás, tanítás, munkahelyi feladatok harmonizálása

4,900Ft

Szorongást oldó, tanulás, tanítás, munkahelyi feladatok harmonizálása

Felhasznált kristályok:

  • Hegyikristály
  • Tigrisszem
  • Ametiszt

Az összeállításban lévő kristályok rezgése oldja a blokkokat, a környezetváltozás miatt benned lévő szorongást, rossz érzést. Megkönnyíti a tananyag és az új feladatok elsajátítását és segít visszaadni az elsajátítottakat. Segít legyőzni a közösség előtti szerepléssel kapcsolatos félelmeidet és beilleszkedni társaid, tanáraid, munkatársaid közé. Segít az éppen elvégzendő feladatokra összpontosítani a figyelmedet.

Leírás

Kristályok programja:

Hegyikristály:

Segíti az új környezetbe (iskola, óvoda, bölcsőde, munkahely, új ország,) való könnyű beilleszkedést és segít abban is, hogy jól érezd magad a körükben. Segít, a tanáraid, óvónőid, dadusaid, főnökeid, munkatársaid, új kultúrák elfogadásában, és a tananyag, munkahelyi feladatok könnyű megértésében.

Tigrisszem:

Segít megtisztulni azoktól a szavaktól, tettektől, szokásoktól, amelyek nehezítik, vagy megakadályozzák a könnyű tanulást és harmonikus érzések kialakulását a sikerrel kapcsolatban.

Segít abban, hogy legyen elég fizikai erőd, lelkierőd, kitartásod az iskolai vagy munkanap végéig a tanulásban és minden más rád bízott feladat elvégzésében. Segíti, hogy ugyanilyen hatékonyan tudd az otthoni munkád is elvégezni.

Ametiszt:

Segíti a feladataid, tanulnivalóid gyors felfogását, megértését és memorizálását, könnyű elsajátítását. Megkönnyíti a beilleszkedést életed területén bekövetkezet változásakor. Segít, hogy a tanultakat megfelelő formában vissza is tudd adni a megfelelő pillanatban, a megfelelő helyen.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként vagy a zsebünkben,), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm- en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

Ahhoz, hogy kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

Ára:

Bruttó 4900,- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szorongást oldó, tanulás, tanítás, munkahelyi feladatok harmonizálása” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .