Back to Kristályok

Pénz energiarendező, -harmonizáló karkötő

4,900Ft

Pénz energia rendezése, harmonizálása

 Felhasznált kristályok:

  • Füstkvarc vagy obszidián
  • Hegyikristály
  • Citrin, vagy Tigrisszem
  • Ametiszt
  • Rózsakvarc
  • Karneol
  • Kalcedon
  • Vörös jáspis

 

Ez az összeállítás segít, hogy megváltozzon az anyagi javakhoz való hozzáállásod az által, hogy oldja a negatív beidegződéseidet, rossz érzéseidet és megszabadít aggodalmaidtól, félelmeidtől. a pénzzel kapcsolatosan. Megtanulod megteremteni, kezelni, irányítani, ellenőrizni a pénzt úgy, hogy pénzügyileg biztonságba kerülsz és így minden szükségletedet, ki tudd elégíteni, amihez szükséges a pénz. A programozott kristályok alkalmasak arra, hogy az anyagi javakkal kapcsolatos hiedelmeket, megszokásokat, otthonról és a múltból hozott beidegződéseket átalakítsa, harmonizálja és javadra fordítsa. A kristályok segítségével megteremtheted a pénz szabad áramlását, ami végtelen mennyiségben áll a rendelkezésedre.

Mindegyik ásvány más és más programmal segít abban,  oldja a pénzel kapcsolatos rossz érzéseidet, negatív beidegződéseidet, és segít, hogy megváltozzon az anyagi javakhoz való hozzáállásod.

 

Leírás

Kristályok programja:

 Füstkvarc, vagy obszidián:

Kitöröl a gondolataidból minden olyan gondolati sémát, ami akadályozza a jó érzések kialakulását a pénzzel kapcsolatban, ami megakadályozza, vagy megnehezíti a könnyű, örömteli pénz áramlását és a könnyed, harmonikus érzés kialakulását a pénzzel kapcsolatban.

Hegyikristály:

Megtisztítja az érzelemvilágodat a pénzzel kapcsolatos rossz érzésektől, amelyek megakadályozzák a pénz szabad áramlását. Feloldja és kiegyensúlyozza azokat a blokkokat, amik nehezítik, vagy megakadályozzák a jó érzések kialakulását az anyagiakkal kapcsolatban. Ez által elősegíti a könnyű, örömteli pénzkeresést és hogy jól érezd magad a pénzzel kapcsolatban.

Citrin, vagy Tigrisszem:

Segít megtisztulni azoktól a blokkoktól, diszharmonikus érzésektől, szokásoktól szavaktól, amelyek megnehezítik, vagy megakadályozzák a harmonikus érzések kialakulását a pénzzel kapcsolatban Segíti az anyagi gyarapodást és a könnyed, örömteli pénzkeresést. Egy szóval segít lebontani a pénzzel kapcsolatos gátló hiedelmeket.

Ametiszt:

Segít a jó döntések meghozatalában a könnyű, örömteli pénzkezelés szempontjából. Feltölt olyan gondolatokkal, a pénzzel kapcsolatosan, hogy vágyaidat és igényeidet ki tudd elégíti és mindig mindent könnyedén ki tudj fizetni, amire szükséged van.

Rózsakvarc:

Segít feltölteni olyan érzésekkel, amelyekkel könnyű, örömteli lesz számodra a pénzkezelés. Feltölt olyan gondolatokkal, a pénzzel kapcsolatosan, hogy vágyaidat és igényeidet mindig kitudjad elégíti és pénzügyileg biztonságban legyél. Egy szóval segít elérni és megélni az anyagi bőséget

Karneol:

Fizikai szintedet feltölti olyan tettekkel, szokásokkal, szavakkal, gondolatokkal, amik lehetővé teszik, hogy könnyű, örömteli legyen számodra a pénzkezelés, hogy vágyaidat és igényeidet mindig kitudd elégíti és pénzügyileg biztonságban legyél..

Kalcedon:

Megtisztítja a hozzád befolyó pénzt minden olyan gondolattól, érzelemtől, rátapadt szótól, melyek előnytelenek számodra, amelyek gátolják, vagy nehezítik a szeretet, öröm, béke, megelégedettség beáramlását és jelenlétét az életedben.

Vörös jáspis:

Segít abban, hogy csak a jó dolgok áramoljanak be az életedbe. Megtölti a hozzád befolyó pénzt szeretettel, békével, örömmel, megelégedettséggel. Minden tőled kiáramló pénzzel szeretet, megelégedettség, öröm, és béke energiája áramoljon ki oda, ahol a pénz áthalad. Egy szóval segít abban, hogy az életedben a pénzáramlás optimálissá váljon.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként, vagy a zsebünkben), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm- en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni mert ott fejtik ki a hatásukat.

A csomag ára:

Bruttó 4900,- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pénz energiarendező, -harmonizáló karkötő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .