Back to Kristályok

Párkapcsolat kialakítása, harmonizálása ásvány karkötő

4,900Ft

Párkapcsolat kialakítása, harmonizálása program

Felhasznált kristályok:

  • Tigrisszem
  • Karneol
  • Rózsakvarc
  • Kalcedon, vagy Kék kvarc
  • Ametiszt

 

Leírás

Az összeállítás ásványai segítséget nyújtanak ahhoz, hogy felismerd, hogy a szeretet nem ismer akadályokat, és nem ismer kifogásokat. A szeretet valójában képesség, amit tanulni lehet. Segítségükkel kapcsolataid még harmonikusabb, még kiegyensúlyozottabb, szeretettel, szerelemmel telibb lesz. Segít felszínre hozni és feloldani azokat a lelki blokkokat és negatív viselkedésmintákat, amelyek akadályozzák a boldog párkapcsolat kialakítását.

Ha jelenleg nincs párod, akkor segít megnyitni a szívedet és bevonzani az ideális szeretetteli, kiegyensúlyozott párkapcsolatot, akivel szeretetben, szerelemben, harmóniában tudsz majd együtt élni.

Leírás

Kristályok programja:

Tigrisszem vagy Citrin:

Támogatják a belső korlátok ledöntését.Segítenek oldani a bizonytalanságból adódó lelki blokkokat, az érzelmi megrekedéseket. Segít elfogadni a párodat, élethelyzeteket, és saját magadat. Segít, hogy észre vedd az élet apró örömeit és tudj örülni pillanatainak és ezt ki is tudd mutatni társadnak és környezetednek.

Ha nincs párod, segít bevonzani a hozzád illőt, aki minden szempontból számodra a legmegfelelőbb.

Karneol:

Az életben való boldoguláshoz derűt, higgadtságot és belső nyugalmat kölcsönöz.

Párkapcsolatodban feszültségmentesit és kedvezőre fordítja a kellemetlen helyzeteket Segít fenntartani és megerősíteni a szerelmet, szeretetet.

Segíti, a szexuális energiák szabad áramlását kettőtök között. A kristály segít a gyermekáldás harmonikus, pozitív megélésében, vagy ha ennek akadálya van, a cél elérésében.

Ha nincs párod, segít bevonzani azt a társat, akivel a szexuálisan is harmóniában élhetsz

Rózsakvarc:

A harmonizáló hatású rózsakvarc megtanít a szeretet igazi értelmére a feltételnélküli szeretetre. Segít abban, hogy a szeretetet könnyen tudd áramoltatni, azaz adni és kapni is. Segít abban, hogy a szerelem számodra és társad számára is a legmegfelelőbben alakuljon. A leghatásosabb érzelmi gyógyító.

Ha most még nincs társad, segít bevonzani életedbe az igazi tökéletes szerelmet, szeretetet és harmóniát.

 Kalcedon, vagy Türkenit:

A kristály programja segíti a kommunikációt a társaddal és a körülötted lévőkkel úgy, hogy mindenki számára érthetően, tisztán tudjátok kifejezni gondolataitokat. Segít felismerni, hogy mikor jobb hallgatni, mikor jobb kimondani azt, amit gondolsz.

Ha még nem találtad meg a párod, segít bevonzani azt, akivel a kommunikáció is tökéletesen működik.

Ametiszt:

Segíti leküzdeni a szorongást, félelmet és nyugalmat és biztonságérzetet biztosít párkapcsolatodban. Segít, hogy a kapcsolatotokban kialakult nehezebb helyzeteket is könnyedén megoldjátok. Segít, hogy lelkiekben is egy szintre kerüljetek

Ha nincs párod, segít azt bevonzani, akivel könnyen élitek meg közös és egyéni tanulófolyamataitokat.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként vagy a zsebünkben,), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm- en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

Ahhoz, hogy kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

Ára:

Bruttó 4900- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Párkapcsolat kialakítása, harmonizálása ásvány karkötő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .