Back to Kristályok

Munkahely keresését támogató kristály

4,800Ft

Felhasznált kristályok:

  • Rózsakvarc,
  • Hegyikristály,
  • Cirtrin, vagy tigrisszem,
  • Ametiszt,
  • Narancssárga karneol

Az összeállításban lévő kristályok rezgése oldja a blokkokat, a benned lévő szorongást, rossz érzést, ami miatt úgy érzed, hogy nem tudsz érvényesülni a világban. Optimális szintre emeli az önbecsülésed és így sokkal magabiztosabbá válsz. Megkönnyíti az elfogadást magaddal szemben. És egyre több sikeresebb helyzetet vonzl be az életedbe.

Leírás

Kristályok programja:

Rózsakvarc:

Programja segít, hogy szeresd azt a munkát, amit csinálsz. Mindig könnyedén tudj bölcsen dönteni és ezzel könnyedén tudj sikeresen teljesíteni a munkahelyeden.

Hegyikristály:

Érzelemvilágodból törli az önbizalommal, sikerrel kapcsolatos rossz érzéseket, amelyek megakadályozzák és nehezítik a jóérzések kialakulását és a számodra megfelelő munka megtalálását.

Citrin, vagy tigrisszem:

Segítenek megtisztulni azoktól a gondolatoktól, szavaktól, beidegződésektől, amelyek nehezítik, vagy megakadályozzák a számodra legmegfelelőbb munka, munkahely megtalálását.

Ametiszt:

Megtölt olyan gondolatokkal, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy jól érezd magad, könnyedén, pozitívan fogadd a sikereket az új munkahelyeden. Segít abban, hogy mindig elérd a számodra legmegfelelőbb beteljesülést az életedben és elérd azt is, amire vágytál.

Narancssárga karneol:

A program abban segít, hogy a naponta felmerülő feladatok elvégzéséhez legyen elég testi lelkierőd, hogy a munkádban legyél elég kitartó.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként, vagy a zsebünkben,), tehát folyamatosan az auránkban kell, hogy legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képest 40-60 cm-en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

Ahhoz, hogy a kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

A csomag/ karkötő ára:

Bruttó 2800,- Ft, plusz a csomagolási és postaköltséget . A karkötő ára 4 800,-Ft plusz a csomagolási és postaköltséget

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Munkahely keresését támogató kristály” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .