Back to Kristályok

KOS horoszkóp ásványkarkötő

4,900Ft

Nem mindenki gyűjt ásványokat, drágaköveket, de szinte mindenki rácsodálkozik, ha lát egy gyönyörű színű, formájú kristályt. Érdemes megismerni az ember és az univerzum egymásra hatásának törvényszerűségeit, mert segítenek megismerni önmagunkat. Ha tisztában vagyunk saját erősségeinkkel, gyengeségeinkkel nagyobb eséllyel számíthatunk életünkben a sikerekre, mert képesek vagyunk megérteni lehetőségeinket. Nincs kizárva, hogy ezt elő segítheti egy jól kiválasztott kristályból készült horoszkóp karkötő, amulett vagy talizmán. Az állatöv mind a tizenkét jegyéhez hagyományosan kapcsolódnak kristályok. Azt hogy melyik csillagjegyhez melyik kristály kötődik, egyrészt a születés hónapja határozza meg, másrészt pedig az, hogy az adott jegy mely bolygókkal áll kapcsolatban.

Kategória:

Leírás

KOS ( március 21.-április 20.)

Javasolt ásványokrubin,gyémánt,zafír, hegyikristály,vörösgránát, jáspis, ametiszt, karneol, lazurit,cirtrin, topáz,akvamarin, heliotróp.

A Kos jegyhez tartozó legfontosabb ásványok korok szerint:

  • Ókorban:           Hegyikristály,
  • Középkorban:    Jáspis
  • Mai korban:       Hegyikristály

A jegy jellemzés:

A kos jegyben születettek, általában kezdeményező típusúak. Egyenes, nyitott, kemény tulajdonságokkal bírók. Minden területen új utakat keresnek. Nem tűrik az alárendeltséget szinte mindig vezető beosztásban működnek. Testükben – lelkükben erősek. Céljaik eléréséhez nem ismernek akadályt. Következetesen megvalósítják kitűzött céljaikat.

A rubin és a gránát vörös színe az energiát szimbolizálja. A rubintól várhatják, hogy memóriájuk megőrizze frissességét. A vörös szín jó hatással van belső erejük, önbecsülésük megerősítésére. Ezek a drágakövek vonzák be a Kos jegyben születettek számára fontos életenergiát. A gyémánt biztosítja számukra a boldogságot. A zafír  mérsékli a jellem robbanó tulajdonságát, megfontoltságot, nyugalmat áraszt. A Kosok a hegyikristálytól az univerzumból érkező megerősítésekhez jutnak, hogy álmaikat képesek legyen megvalósítani. A citrin segítségükre van hangulatingadozásuk kiegyensúlyozásában, önbizalmuk növelésében,

Ezek az ásványok (nemcsak) a Kos jegyűek számára rendelkeznek szabályozó és kiegyenlítő szereppel, ugyanis a magas hőfokon élők tüzét kicsit lejjebb csendesítik, leföldelik és higgadttá teszik, az alacsony hőfokon élőket pedig serkentik, megemelik és a lezárt-elfojtott erőraktáraikat felszabadítják.

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, éjjel és  nappal is, mivel folyamatosan segítenek ellensúlyozni, korrigálni, felülírni és átalakítani a bennünk működő energiahiányos állapotokat és minket érő kibillentő hatásokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KOS horoszkóp ásványkarkötő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .