Back to Kristályok

Kapcsolat, szeretet erősítése a kristályok erejével

4,200Ft

Felhasznált kristályok:

  • Rózsakvarc,
  • tejkvarc,
  • Lepidolit,

Az összeállításban lévő kristályok rezgése oldja a blokkokat, a benned lévő szorongást, rossz érzés, ami miatt úgy érzed, hogy nem tudsz érvényesülni a világban. Optimális szintre emeli az önbecsülésed és így sokkal magabiztosabbá válsz. Aktiválja döntőképességed, és ezzel segíti céljaid elérését. Megkönnyíti az elfogadást magaddal és másokkal szemben. És egyre több sikeresebb helyzetet vonzol be az életedbe. Az ásványok segítségével kapcsolataidat erősítheted, helyrehozhatod.

 

Leírás

Kristályok programja:

Tejkvarc

A Tejkvarc (Hókvarc), valójában még ki nem kristályosodott hegyikristály. Gyógyhatása teljesen megegyezik a hegyikristályéval, viszont kíméletesebben, lassabban fejti ki az erejét, ezért ajánlott hosszabb távon viselni. Megtanít arra, hogy nyugodtan ki tudjuk mondani azt, amit érzünk, gondolunk, de mindezt higgadtan és tárgyilagosan tegyük. Segít a fontos döntések meghozatalában, fejleszti a tisztánlátásunkat és támogatást nyújt számunkra. Általános tisztítóként működik, védi az auránkat. Megszünteti az örök áldozat szerepet.

Lepidolit:

A lepidolit könnyít lelki terheinken, így hatásos félelmeink, stressz és a harag leküzdésében. Érzelmileg: a lepidolit lehetővé teszi, hogy kivonjuk magunkat mások hatása alól. Nyugtató kő, amely enyhíti az alvászavarokat és az érzelmi stresszt; mély érzelmi gyógyulást biztosít. Előre tud vinni bennünket a jövőbe. Lítium tartalma segít a hangulatváltozások feldolgozásában Javítja az önfegyelmünket és aktiválja döntőképességünket, és ezzel segíti céljaink elérését, létrehozását.

Rózsakvarc:

Minden, ami szível kapcsolatos, így a szeretet, szerelem megtalálásában, megtartásában segít. Életörömre tanít, békességet hoz az életünkbe. gyengéddé, de határozottá tesz. Gyógyítja a szív sebeit.

Tudatosítja, hogy a gyengédség és a finomság legyőzi az erőt és keménységet. Megszabadít a ki nem mondott érzelmektől és szívfájdalmaktól, enyhíti a csalódottság és bánat érzését. A rózsakvarc arra tanít, hogy szeressük önmagunkat

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként, vagy a zsebünkben), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm- en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

Ahhoz, hogy kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

Ára:

Bruttó 4200- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kapcsolat, szeretet erősítése a kristályok erejével” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .