Back to Kristályok

Egészségmegőrző, a méregtelenítést segítő ásványkarkötő

4,900Ft

Egészségmegőrző, méregtelenítő program:

Felhasznált kristályok:

  • tigrisszem
  • citrin
  • mohaachát
  • hegyikristály

Ez az ásványkarkötő segít megőrizni az egészségünket és erősíteni az immunrendszerünket. A benne található ásványok egészségmegőrző hatásukon túl számos egyéb pszichikai és lelki problémát is orvosolnak. Segít abban, hogy legyen elég fizikai és lelkierőnk minden betegségből meggyógyulni.

Mindegyik ásvány más és más programmal segít abban, hogy egészségesek legyünk.

Leírás

Kristályok programjai

 Tigrisszem:

Energiaszinten kitisztítja a szervezetünkből minden olyan energiát és információt, ami előnytelen az egészségünkre, harmóniánk szempontjából. Törli az előnytelen fizikai elváltozásokat. Az élelmiszerekből, ruházatból kivonják az emberi egészségre előnytelen rezgéseket és fénnyé alakítják azokat. Eltávolítja azokat a baktériumokat, vírusokat, amelyek a fertőzést okozták, okozzák.

Citrin,

Segít megtisztulni azoktól a baktériumoktól, vírusoktól, amelyek az egészségre károsak, amelyek nehezítik, vagy megakadályozzák könnyű, örömteli harmonikus érzések kialakulását az egészséggel kapcsolatban.

Mohaachát

Megszabadít a blokkoktól, feltölt energiával, meggyorsítja a felépülést, csökkenti a gyulladást, serkenti a nyirokáramlást, erősíti az immunrendszert, Influenzára, lázas megbetegedésekre is használható. Megerősít a gyógyulásban, mert fokozottan optimista és stabilizáló kő.

Felfrissíti a lelket és képessé tesz arra, hogy mindenben meglássuk a szépet. Használható hosszú ideje tartó betegségeknél a betegség megszüntetésére is.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként, vagy a zsebünkben), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm- en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

Ahhoz, hogy a kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

A csomag ára:

Bruttó 4900,- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egészségmegőrző, a méregtelenítést segítő ásványkarkötő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .