Back to Kristályok
Sale!

Csakraharmonizáló kristálykarkötő

4,500Ft 3,000Ft

 

Csakra harmonizálást segítő program

Felhasznált kristályok:

 •  Vörös jáspis
 • Karneol
 • Tigrisszem
 • Aventurin
 • Festett howlit (türkenit)
 • Ametiszt
 • Hegyikristály

A csakrákról általában

Az emberi testben és testből a csakrák segítik a különböző testi és szellemi funkciókhoz szükséges energia áramlását. A 7 csakra vagy nevezhetjük fő energiaközpontnak is a gerincoszlop mentén helyezkedik el. A Csakra központok az egész szervezet működéséért felelősek. Elsősorban a gerinccel és a belső elválasztású mirigyekkel vannak összefüggésben. Mindegyik csakra spirálhoz hasonló, forgó energiaörvény (tölcsér). A csakrákat jellemző színekkel ábrázolják és mindig alulról fejtetőig számozzuk őket és jellemző színeik miatt jellemző színű és valódi ásványokat társítunk hozzájuk.

 Az alábbiakban a 7 csakra feladata és a kristálya található a teljesség igénye nélkül:

Leírás

Kristályok programja:

Első csakra: a gyökér csakra, amely a farkcsont végénél, a gát körül helyezkedik el. Kisugárzása a Föld felé néz.

Színe: vörös és fekete

Kövei: achát ,gránát, jáspis, onyx, füstkvarc,

Összeállítás köve: Vörös jáspis

 • testi feladata: orr, talp, láb, gerincoszlop, köröm, fog, csont, vastagbél, vese, mellékvese, hólyag, izmok, ízületek, inak, szem szaruhártyája. nyirokrendszer, vér-és sejtfelépítés,
 • Fizikai feladata: Összehangolja a csakrákat, földeli és védelmezi a testet. A test vázrendszerének energiaellátása. Elnyeli a negatív energiákat.
 • Életfeladata: a törzsi szellem megélése, a gyökerek, az ősök, a család. Ezen a szinten tapasztaljuk meg a fizikai és érzelmi – öröm, fájdalom –  stabilitást.
 • lelki feladata: élet vállalása, erő, stabilitás, biztonság, kitartás, pénz, otthon, munka, túlélési ösztön.
 • Harmonikus működése: Egészséges kapcsolat a fizikai, anyagi világgal. Egészségesek, erősek vagyunk, két lábbal állunk a földön.

Második csakra: A szakrális csakra (szexcsakra), amely a köldök alá helyezett tenyér közepénél található. Két tölcsére előre és hátrafelé mutat.

Színe: a narancs.

Kövei: karneol, holdkő

Összeállítás köve: Karneol

 • A hozzá tartozó testrészek: nyelv, nemi szervek, izmok, petefészek a nőknél, here a férfiaknál.
 • Testi feladata: ízlelés, élelem, étvágy, érzetek, érzékelés és észlelés, medence területe, növeli a termékenységet fokozza a nemi szervek aktivitását, anyagcsere serkentő, vese, hólyag, minden, ami folyékony (vér, nyirok, emésztőenzimek, sperma…).,
 • Lelki feladata: erotikus kapcsolatok, szexuális egyensúly fenntartása, család, kreativitás fokozása, cselekvőkészség, lelkesedés, a lét alkotó jellegű szaporodása
 • Életfeladata: alkotás a teremtő energia felhasználásával. Vonzza a gazdagságot és érzelmileg véd.

Harmadik csakra: A napfonat csakra, a köldöknél, a gyomorszáj tájékán található.

Színe: sárga.

Kövei:citrin, tigrisszem,

 Összeállítás köveTigrisszem

 • A hozzá tartozó testrészek: szem, gyomor, máj, epehólyag,
 • Testi feladata: látás, vércukorszint szabályozása, hasüreg, máj, epehólyag, emésztőszervek, gyomor, lép, izmok, derék, vegetatív idegrendszer.
 • Életfeladata: az öntudat megerősítése, önmegvalósítás az anyagi világban, irányítás, karrier, elismerés, társadalmi státusz, hatalom, éntudat, szabadság, a lét kialakítása, elfogadás, döntésekben támogat
 • Fizikai feladata: Emésztő és kiválasztó szerveink energiaellátása.

Negyedik csakra: A szívcsakra, amely a, két mell között a szegycsonton

középen, a szív magasságában helyezkedik el, tölcsére előre és hátrafelé néz.

Színe: Zöld, arany, rózsaszín

Kövei:rózsakvarc, heliotrop, rodonit, aventurin(zöld)

 Összeállítás köve Aventurin

 • Testi feladata: csecsemőmiriggyel van kapcsolatban tüdő, légzés, hát felső része, szív, vér, vérkeringés, nyirokrendszer, immunrendszer, növekedés, bőr.
 • Lelki feladata: általános közérzet, egyensúly a fent és a lent (anyagi és szellemi) között, érzelmek (szerelem, szeretet, megértés, együttérzés), csoporttudat, érintések, adás-elfogadás, önzetlenség, jószívűség, akarat, kötöttségek feloldása, vágyak megszűnése, szabadságérzés, gyógyítás, nyugtatja a szívez, segíti a pihentető alvást.
 • Életfeladata: a szeretet megélése, és kinyilvánítása. Ezen a központon keresztül szeretünk.
 • Fizikai szerepe: Szívünk és érrendszerünk energia ellátása.

Az ötödik csakra a torokcsakra, amely a toroknál van, a nyak mélyedésében, a gége előtt, a mellcsonttal való kapcsolódás helyén, hátul a lapocka között. Tölcsérei előre és hátrafelé néznek.

Színe: kék.

Kövei: türkiz, kék kalcedon,türkenit,

 Összeállítás köve Türkinit (festett howlit)

 • Fizikai szerepe: Hangképző és légző szerveink energia ellátása.
 • Testi feladata: nyak, tarkó, állkapocs, torok, gége, nyelőcső, mandulák, a pajzsmiriggyel van összefüggésben, ez irányítja a tüdőt, a hangképzés szerveit, a hörgőket és szabályozza hallást
 • Életfeladata: felelősségvállalás a tetteinkért, és a kapcsolatteremtés. Itt valósul meg a szó teremtő ereje, hatalma. Harmonizálja a testet, szellemet, lelket.
 • Testi betegsége. A hozzátartozó szervek betegségei, fülzúgás, hallászavar, pajzsmirigy okozta betegségek.

Hatodik csakra a harmadikszem-csakra, amely a homlok közepén, a szemöldökök között van. Két tölcsére előre és hátra néz.

Színe: ibolya, bíbor

Kövei: ametiszt, csaorit, szodalit, zafir

Összeállítás köve Ametiszt

Fizikai szerepe: Agyunk energiaellátása.

Testi feladata: belső elválasztású mirigyek szabályozása, idegrendszer, növekedés ellenőrzése, nemi érés, szülés, tejelválasztás, öregedés üteme

Lelki feladata: a lélek színhelye, vezérli a meditációt, az intuíciót. a megérzéseket,  spirituálitást tudatosságot, szellemi tudást. Ezen a csomóponton keresztül ismerhetjük fel saját lelki természetünket, Ha nyitva van a harmadik szemed, akkor tovább látsz önmagadnál.

Céltudatossá tesz, egyensúlyt hoz, mert elűzi a haragot, félelmet, aggodalmat.

Hetedik csakra: fejtető, v. koronacsakra a fej tetején, szemben a gyökércsakrával. Tölcsére felfelé néz.

Színei: a szivárvány színei, fehér fény, arany

Kövei: hegyikristály, szelenit, lepidolit, ametrin

 Összeállítás köve hegyikristály

 • Testi feladata: A tobozmiriggyel van kapcsolatban, a felső agyat irányítja és a jobb szemet, belső elválasztású mirigyeket szabályozza, szülést, növekedést ellenőrzi, nemi érés, anyagcsere, tejelválasztás, koponya, idegrendszer
 • Lelki feladata: belső látás, empátia, tiszta öntudat, legmagasabb szintű önmegvalósítás, univerzális (egyetemes) tudat, tisztítja a testet, a lelket. Segíti a figyelem összpontosítását, felszabadítja az emlékeket.

 

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként, vagy a zsebünkben), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm-en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

Ahhoz, hogy kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

Ára:

Bruttó 4500,- Ft, amelynem tartalmazza a csomagolási és postaköltséget .

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csakraharmonizáló kristálykarkötő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .