Back to Kristályok

Balesetmentes közlekedést segítő ásvány angyalfigurák

2,300Ft

Balesetmentes közlekedést segítő program

Felhasznált kristályok:

  • Aventurin
  • Rózsakvarc

 Az összeállítás kristályinak rezgése segít, hogy levédjed magad és járművedet az alsóbbrendű negatív energiákkal szemben. Könnyedén távol tartja, illetve eltávolítja az életenergiádat zavaró rezgéstípusokat és járműved körül létrehoz egy pozitív energiamezőt, mely védelmet nyújt az ártó rezgésekkel szemben. Tisztántartja és védelmet nyújt személyes és gépjárműved terében.

Leírás

Kristályok programja:

Anenturin:

Segíti az összes alsóbbrendű, negatív energiát távol tartani és azokat a tárgyakat, élőlényeket, eseményeket, akik és amik ártó szándékkal közelítenek feléd és járműved felé.

Rózsakvarc:

Az aurád és járműved aurája körül létesít egy háromszoros védőpajzsot és csak a szeretet és pozitív jellegű energiát engedi át.

Használati tanács:

Helyezzük a járművünk belső terébe az angyalfigurát. A kristályok programja akkor tudja leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket helyrebillenteni és távol tartani a nem kívánt alsóbb rendű energiákat.

Ahhoz, hogy a kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

Ára:

Bruttó 2.300,- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással is. Köszönöm! 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balesetmentes közlekedést segítő ásvány angyalfigurák” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .