Back to Kristályok

Babaváró, termékenységet és állapotosságot segítő, magzatot erősítő ásvány karkötő

4,500Ft

Felhasznált ásványok::

  • Tejkvarc,
  • holdkő,
  • rózsakvarc,
  • jade,
  • hematit

Az összeállításban lévő kristályok rezgése oldja a blokkokat, a benned lévő szorongást, rossz érzés. A babavárás hónapjait (és utána is) megfelelő kristályokkal segíthetjük és ez által örömtelien testi – lelki harmóniában tudjuk megélni ezt az időszakot. A karkötő olyan ásványokat tartalmaz, amelyek a babára és az anyukára is kedvezően hatnak. Pozitív rezgéseikkel segítik a gyermek egészséges fejlődését az anyaméhben. Ha még nincs gyermeked, akkor segít neked abban, hogy a gyermekáldást bevonzza.

 

 

 

 

Leírás

A kristályok progranjai:

Jade:

Távol-Keleten évezredek óta szerencsehozó kőnek tartják. Harmonizálja a hólyag, vese működését, méregtelenítő, sejtregeneráló hatású, visszaadja a belső békét, harmóniát hoz az életünkbe, Nyugtatja az idegrendszert, enyhíti az alvászavart és a termékenységnövelésére kiválóan alkalmas.

Erősen védelmez bennünket a nemkívánatos negatív energiákkal szemben

Tejkvarc:

Tejkvarc hatása

Serkenti az immunrendszert, kiegyensúlyozza a csakrák működését. Gyógyhatását kifejti a női ivarszervekre, oldja a szexuális zavarokat. Erősíti az életbe vetett hitet, feloldja a szomorúságot, bánatot. Serkenti az empátiát és együttérzést. Rendkívüli nyugtató kő, harmonizálja az energiákat, elűzi a kétségeket, segít a „szívvel” látni. Harmonizáló hatásának köszönhetően csillapítja a hangulatváltozásokat. Stabilizálja a lelki egyensúlyt, kiváló segítség átmeneti időszakokban, mint pl. terhesség, változó kor. Segíti a nyugodt alvást, és kellemes álmokat hoz.

Rózsakvarc

A szerelem köve

A rózsakvarc hatása: A 12 mesterkristály egyike. A legismertebb kövek közé tartozik. Hatásos petefészek gyulladásánál, a petevezeték gyulladásánál, menstruációs zavaroknál, migrénnél, negatív rezgések és energiák ellen. Kiválóan alkalmas a termékenység fokozására, érzelmi ridegség ellen. Növeli a bátorságot, fokozza a szeretetet. Erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, alvási zavarok, álmatlanság esetében is segít. Fokozza az önmagunk iránti szeretetet, A rózsakvarc a tiszta, feltétel nélküli szeretetet szimbolizálja és segíti a gyermekkel kialakított belső kapcsolat kialakítását.

Hematit

A stabilitás köve.

A hematit hatása: Segítségével sok más követ feltölthetünk. Egyensúlyba hozza a testet, a lelket és a szellemet. Bátorságot, tetterőt, önbizalmat ad. Pozitív hatással van a vérképre, jó segítség a vashiánnyal szemben, megkönnyíti a szervezet méregtelenítését. Elősegíti a sebek gyógyulását, még az égési sérülések is gyorsabban gyógyulnak a segítségével. A rendszertelen menstruáción is javít. A terhesség alatti fáradtság enyhítésére kiválóan alkalmas.

Jáspis

A kövek jolly-jokere

Csökkentik a vérzéseket, segítenek a menstruációs panaszoknál, a terhességi problémáknál, a terhességi hányingernél, megkönnyítik a szülést, erősítik az ellenálló erőt, fokozzák az aktivitást, segítenek a harag feldolgozásában. Fokozzák a kitartást, elősegítik a kiegyensúlyozottságot.

Holdkő

A női erő köve.

A holdkő hatása: Segíti a tobozmirigy működését. Testet és a lelket egyaránt harmonizálja. A hormonháztartással közvetlenül, vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák.

Fokozzák a kitartást, elősegítik a kiegyensúlyozottságot, megnyugtatnak. Növelik a lelki erőt, újult életerőt adnak. Segítenek májbántalmak esetén, szabályozzák a gyomorsavat, segítenek gyomorfájás és gyomorhurut esetén.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként, vagy a zsebünkben,), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm-en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

Ahhoz, hogy a kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

A csomag ára:

Bruttó 4500,- Ft, plusz a csomagolási és postaköltséget .

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babaváró, termékenységet és állapotosságot segítő, magzatot erősítő ásvány karkötő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .