Back to Kristályok

Veszteség feldolgozását segítő ásványkarkötő

5,300.00Ft

Veszteség feldolgozását segítő program

Felhasznált kristályok:

  • füstkvarc (vagy obszidián),
  • tigrisszem (vagy citrin),
  • ametiszt,
  • turmalin

A veszteség nem csak egy szeretünk távozása lehet az életből, de veszteségként élünk meg egy válást, szakítást, munkahely elvesztését, a kedvenc háziállatunk halálát is, stb. Ez az összeállítás segít feldolgozni az életedben bekövetkezett bármiféle veszteséget és hatékonyan tud segíteni az életed újjászervezésében. Segít abban, hogy legyen elég fizikai erőd, lelkierőd folytatni az életedet.

 

Mindegyik ásvány más és más programmal segít abban, hogy életedben megtaláld újra a nyugalmad.

Leírás

A kristályok programjai:

Tigrisszem vagy Citrin:

Segít, hogy könnyebben megéld azokat az élethelyzeteket, amelyek a történés pillanatában nem igazán kellemesek. Segít elfogadni és feldolgozni és elengedni azt, aki vagy ami kilépett az életedből. Elfogadást, megnyugvást ad, hogy eltávozott szeretted a számára legmegfelelőbb helyen van.

Ametiszt:

A kristály programja abban segít, hogy a veszteséget a keletkezett űrt lelki sérülés nélkül bölcsen tudd megélni, hallgatva a belső hangodra, magasabb énedre. Segít, hogy lelked a hiány, gyász után megnyugodjon és segít az életedet saját útjára visszavezetni. Segít abban, hogy legyen elég fizikai erőd, lelkierőd, kitartásod folytatni az utadat.

Fekete turmalin:

Védőburkot képez a test körül.

Füstkvarc:

Segít a gyász, levertség, erőtlenség, depresszió esetén, mert fájdalmadban, elkeseredettségedben, a kristály rezgése életkedvet, fényt, új akaraterőt ajándékoz neked. Ha úgy érzed kicsúszott a talaj a lábad alól segít, hogy mindkét lábbal ismét szilárdan tudj a talajon állni.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként, vagy a zsebünkben), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm-en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a megfelelő hatásukat.

A csomag ára:

Bruttó 5.300,- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Veszteség feldolgozását segítő ásványkarkötő” értékelése elsőként