Back to Kristályok

Beszédzavarok leküzdését segítő kristályok

4,800.00Ft

Beszédzavarok leküzdését segítő program

Felhasznált kristályok:

  • hegyikristály,
  • ametiszt,
  • kék kalcedon, festett howlit

Óvodás, iskolás korban sok gyermek küzd beszédhibával (beszédzavar például a pöszeség, dadogás, hadarás, diszfónia). A beszédhiba hátrányosan befolyásolja a gyermek fejlődését, mert személyiségromboló hatása van. Nehézséget okozhat az írás, olvasás, és a helyesírás megtanulásánál is és ez által csökken a gyermek önbizalma, tanulási kedve. A beszédzavar nem csak gyerekeknél, de felnőtteknél is okozhat önértékelési problémákat. Beszédzavarok leküzdését segítő kristály karkötő a logopédus munkáját nagy mértékben tudja segíteni.

A kommunikációért a torokcsakra felelős. A torokcsakrához tartozik a beszédben vagy hallásban fellépő bármiféle zavar. A csakra színe a kék, világoskék.

Mindegyik ásvány más és más programmal segít abban, hogy a beszéded, kommunikációd tisztán szabadon áramoljon és minden szavat, érthetően tudd ki mondani.

Leírás

Kristályok programjai

Hegyikristály:

Tudatalattiból kitörli azokat a negatív energiákat, amelyek a beszédhibával kapcsolatosak. Segít feloldani az érzelmi blokkokat, kitisztítani, kitörölni a félelem energiáit.

Kék kalcedon, festett howlit:

Segíti a hallás és beszéd szabályozását a hangképzés szerveinek pozitív működését. Segíti a kommunikációt és a gondolatok tiszta kifejezését. Segíti a befogadást a kapcsolatok kialakítását és kreatív önkifejezést, a kívülről jövő érzések, ötletek energiáinak elfogadási képességének növelését, a figyelem összpontosítását a nyitottság kialakulását és szabad áramlását.

Ametiszt:

Segíti a szavak könnyű megtanulását és az érthető tiszta beszéd alkalmazását. Segít feltölteni olyan érzésekkel, amelyek lehetővé teszik számodra a könnyű, örömteli és érthető beszédet. Feltölt, hogy érezd magad jól a kommunikációval kapcsolatban, hogy mindig minden szavat könnyedén tisztán, mindenki számára érthetően ki tudd fejezni.

Használati tanács:

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (ékszerként, vagy a zsebünkben), tehát folyamatosan az auránkban legyenek. A kristály programja akkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, ha a testhez képes 40-60 cm-en belül helyezkedik el. Leghatékonyabban a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni, mert ott fejtik ki a hatásukat.

Ahhoz, hogy kristályok pozitív hatását érezzük, idő kell. Az érzékenyebb emberek már akár néhány nap elteltével érezhetik hatását. A kevésbé érzékenyeknél akár több hét is eltelhet, amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

A csomag ára:

Bruttó 4800,- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

Ha hasznosnak találod és tetszik, kérlek, segíts egy megosztással. Köszönöm! 🙂

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beszédzavarok leküzdését segítő kristályok” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..