Ropogós parmezános krumpli

posted in: Egyéb | 0

Végre megjött az újkrumpli-szezon, ezért most itt egy nagyon egyszerű, nagyon ropogós és nagyon finom köret-ötlet.

Ma megcsináltam ezt újra, de csak 15 percig sütöttem, utána kivettem. Majd a következőket csináltam:

Megmostam két cukkinit, felvágtam kockákra és szépen sorjában ráhelyeztem a krumplikra. Egy másik tálban összekevertem kevés olívaolajat egy teáskanál citromlével, két fokhagymával, ízlés szerint sóval-borssal,majd ezzel leöntögettem a cukkiniket. Jól teleszórtam ismét reszelt sajttal. Utána 180 fokon körülbelül 15-20 percig sütöttem még és nagyon finom lett az eredmény 🙂 (Persze parmezán helyett lehet ám trappistával is, a cukkini pedig nagyon szereti az origánót és a bazsalikomot, Ízlés szerint fűszerezhetjük ezekkel is még.)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..